Atlas Van Het Bijbelse Continent

Atlas Van Het Bijbelse Continent - Jean Klare | Nextbestfoodprocessors.com

...ontinent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex - Jean Klare & Klaas A ... Atlas van de Bijbel - Christipedia.nl ... .D. Smelik" te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Klare, Jean & Klaas A.D. Smelik - Atlas van het Bijbelse Continent. Gedetailleerde cartografie van het landschap van het Bijbelse Continent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex Atlas van het bybelse continent door Klare, EAN 9789061265481, ISBN 9061265487. Het rijk van Alexander de Grote - Dan. 2:39; 8 Het verdeling van het rijk van Alex ... atlas - HOLYHOME.NL ... . Het rijk van Alexander de Grote - Dan. 2:39; 8 Het verdeling van het rijk van Alexander de Grote - Dan. 8 Palestina onder Ptolomeus - Dan. 8 Het rijk van Seleucus en Antiochus - Dan. 8:9-12; 8:23-25 De veldtochten van Antiochus IV tegen Egypte - Dan. 11 Het ontstaan van het Romeinse Rijk - Dan. 2:40; Luc. 2:1-3. De vier Evangeliën Atlas van het Bijbelse Continent Boek. Met Het Bijbelse Continent vindt u uw weg in de bijbel op een nieuwe speelse manier. € 21,90 (inclusief 6% BTW, exclusief verzendkosten) Beeldformaat: 24,5 x 16,5 De genoemde afmetingen ... Buy ATLAS VAN HET BIJBELSE CONTINENT 01 by JEAN & SMALIK KLARE (ISBN: 9789061265481) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Atlas van het bijbelse continent: gedetailleerde cartografie van het landschap van het bijbelse continent met 24 platen in kleur en volledige plaatsnamenindex. Klaas Smelik (UGent) Author Klaas Smelik (UGent) Organization. Department of Languages and cultures of the Near East and North Africa (ceased 1-1-2013) In navolging van dit succes heeft Jean Klare een nieuwe wereld gecreëerd, met teksten van Klaas Smelik: Het Bijbelse Continent. Deze kaarten zijn anders dan gewone kaarten. Ze sluiten aan bij gedeelten uit het Oude en het Nieuwe Testament, maar ze gaan anders dan een traditionele atlas van de Bijbel voorbij aan het feitelijke landschap waarin de Bijbel zich afspeelt. Jean Klare, Klaas A.D. Smelik Atlas van het bijbelse continent. gedetailleerde car...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Klare
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
Atlas Van Het Bijbelse Continent.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zoeken naar richtingaanwijzers in de bijbel. Met deze uitgave vindt u uw weg in de bijbel op een nieuwe, speelse manier: vierentwintig fictieve kaarten laten u op verrassende wijze dwalen in een wereld die u misschien al zo vertrouwd was, maar die nu weer helemaal nieuw wordt.Informatieve teksten vergezellen de kaarten. Alle klassieke thema's komen voor, zoals de schepping en het evangelie van Pasen. Maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen zoals Prediker en Openbaring.

Wil je het boek lezen?Atlas Van Het Bijbelse Continent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Klare. Lezen Atlas Van Het Bijbelse Continent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN