De aanloopman

De aanloopman - Martine de Jong | Nextbestfoodprocessors.com

... is het opeens afgelopen. Recensie: De aanloopman - Martine de Jong ... De aanloopman (e-boek) | Martine de Jong | 9789057599248 ... ... . De aanloopman is de tweede roman van Martine de Jong. De ik-persoon is Johanna Schoonbrood, een weduwe van middelbare leeftijd die, sinds haar twee volwassen dochters in Amsterdam zijn gaan wonen, alleen woont op het Groningse platteland bovenop de gasbel. De aanloopman krijgt vier sterren van mij. Het hoofdverhaal, over de bevingen en insecten, vond ik erg tof en zet zeker aan tot doorlezen. Je wilt weten wat er aan de hand is. Al met al ben ik positief ov ... bol.com | De aanloopman (ebook), Martine de Jong ... ... . Je wilt weten wat er aan de hand is. Al met al ben ik positief over het boek. Het einde vond ik alleen iets te abrupt, wat te kort door de bocht. Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, realiseert ze zich pas veel later. De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel. De aanloopman is een prettig leesbaar, maar vooral verrassend boek. Verrassend door de plotselinge wending in het verhaal en de combinatie van realistische en bizarre situaties. Ondanks het einde toch zeker de moeite van het lezen waard. Lees mijn volledige review op: ... De aanloopman Martine de Jong. Johanna leidt een veilig, teruggetrokken bestaan op het uitgestrekte Groninger platteland. Haar dochters zijn verhuisd naar Amsterdam, haar echtgenoot is al twintig jaar dood. Op een maartse winterdag staat er een jonge man voor haar deur, als een verdwaalde hond. Johanna laat hem binnen ... De aanloopman | ISBN 9789057599231 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De aanloopman is...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine de Jong
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
De aanloopman.pdf

OMSCHRIJVING

Johanna leidt een veilig, teruggetrokken bestaan op het uitgestrekte Groninger platteland. Haar dochters zijn verhuisd naar Amsterdam, haar echtgenoot is al twintig jaar dood. Op een maartse winterdag staat er een jonge man voor haar deur, als een verdwaalde hond. Johanna laat hem binnen – niet alleen in huis, maar ook in haar leven. Dat de komst van Kasper niet alleen haar eigen bestaan opschudt, maar onderdeel is van iets groters, realiseert ze zich pas veel later.De aanloopman is een tragikomische roman over afzondering en familieperikelen, tegen het decor van de Groninger gasbel.

Wil je het boek lezen?De aanloopman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine de Jong. Lezen De aanloopman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN