Het Heerlijke noorden

Het Heerlijke noorden - Jacques Hermus | Nextbestfoodprocessors.com

...te zee- of snoekbaars? Hoeveel Beerenburgers mag je drinken als je toch veilig je skûtsje in de haven wilt brengen?Het Heerlijke Noorden is ... Het Heerlijke noorden | Jacques Hermus | 9789059567795 ... ... ... Het Heerlijke Noorden - Culinaire streekgids De beste adressen van Friesland, Groningen en Drenthe Het Heerlijke Noorden is een onmisbare culinaire reisgids voor de provincies die rijk zijn aan traditie en nog rijker aan smaak. Het is een uitdrukkelijke uitnodiging aan anderen om die rijkdom te ontdekken. Jacques Hermus is culinair journalist en reist van Zeeland tot Nieuw-Zeeland en van Amsterdam tot Aruba om eten en drinken te proeven. Hoe ... Fontaine Uitgevers | Uitgeverij van boeken is coming soon ... . Jacques Hermus is culinair journalist en reist van Zeeland tot Nieuw-Zeeland en van Amsterdam tot Aruba om eten en drinken te proeven. Hoe heerlijk is het Noorden? Waar koop je de beste droge worst of de smedigste kaas? Wie brouwt het lekkerste speciaal-bier of maakt de mooiste Oranjekoek? Welke -restaurants behoren tot de culinaire top of bieden een -genoeglijke avond? Wie levert de beste zee- of snoekbaars? Hoeveel Beerenburgers mag je drinken als je toch veilig je skûtsje in de haven wilt brengen?Het Heerlijke Noorden is ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Hermus
DIMENSIE
6,27 MB
BESTANDSNAAM
Het Heerlijke noorden.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe heerlijk is het Noorden? Waar koop je de beste droge worst of de smedigste kaas? Wie brouwt het lekkerste speciaal-bier of maakt de mooiste Oranjekoek? Welke -restaurants behoren tot de culinaire top of bieden een -genoeglijke avond? Wie levert de beste zee- of snoekbaars? Hoeveel Beerenburgers mag je drinken als je toch veilig je skûtsje in de haven wilt brengen?Het Heerlijke Noorden is een onmisbare culinaire reisgids voor de drie noordelijke provincies. Provincies die rijk zijn aan traditie en nog rijker aan smaak. Het boek is een uitdrukkelijke uitnodiging aan anderen om die rijkdom te ontdekken.Jacques Hermus reist, eet, drinkt en schrijft zich al bijna twintig jaar door Friesland, Groningen en Drenthe. Van het rustige Vlieland tot de stomende studentenstad Groningen, van de Drentse dreven tot de Friese wateren en Alvestêde en alles daartussen, overal zoekt hij naar de lekkerste adressen.

Wil je het boek lezen?Het Heerlijke noorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Hermus. Lezen Het Heerlijke noorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN