In en uit de mode. 2000 jaar modevormgeving

In en uit de mode. 2000 jaar modevormgeving - Karin Schacknat | Nextbestfoodprocessors.com

...jes met spaghetti-bandjes en hoodies waren nog altijd in de mode ... Modetrends vrouw 2020 | TRENDYSTYLE ... . Invloed uit de jaren '80. Aan het einde van de jaren '00 deed zich tevens een opmerkelijke trend voor. De 'noughties' of de vroege jaren nul staan niet bekend als meest stijlvolle periode in onze geschiedenis, en toch maken heel wat trends nu hun comeback. Denk aan gekleurde zonnebrillen en ... Anno 2000 liepen we massaal rond met (witte) driekwartsleggings onder denim rokjes, 'punk'-looks à la Avril Lavigne en low-rise jeans waar Christina Aguilera herself bijna jaloers op zou worden. Maar ook deze 20 trends passeerden in de nillies net iets te r ... 5 trends uit de vroege jaren 2000 die nu terug in de mode ... ... . Maar ook deze 20 trends passeerden in de nillies net iets te regelmatig de revue. Karin Schacknat, In en uit de mode; 2000 jaar modevormgeving, pp. 232 en 233. Dit blog is ook verschenen op het Hart Amsterdam Museum. Meer badkleding. Een duik in de geschiedenis van de badmode, Judith van Amelsvoort. Het ontstaan van bedkleding, Marije Blaasse. Strandmode jaren '20 en jaren '30, Marije Blaasse Mode bestond al in verschillende culturen in de Oudheid. In de middeleeuwen had de adel prachtige kleding, terwijl het gewone volk in lompen gehuld was. De stand waartoe iemand behoorde bepaalde de wijze van kleden. Bijgevolg kon iemands sociale klasse en positie in de maatschappij worden afgelezen aan de kleding. Europa. Nederland (2000) en Duitsland (2002) legaliseren de prostitutie.; Invoering van euromunten en -bankbiljetten in 12 landen van de Europese Unie, alsmede in Monaco, San Marino en Vaticaanstad.; Uitbreiding van de Europese Unie met tien landen uit het voormalige Oostblok in 2004 en Roemenië en Bulgarije in 2007. In het boek zijn de vele afbeeldingen van kleding uit het verleden aangevuld met recente illustraties, film stills en modefoto's van hedendaagse ontwerpen. In deze beelden kun je terugzien hoe ontwerpers zich laten inspireren door de modegeschiedenis. In and Out of Fashion is een schatkist voor ideeën in de hedendaagse modevormgeving. Bestel In en uit de mode van Schacknat, Karin als onb.uitv. voor 46.53€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Zoals we binnen tien jaar zullen lachen met overdreven contouring, extreem gehighlighte gezichten en opgespoten matte lippen, blikken we nu met gêne maar met evenveel nostalgie terug op de meest uitgesproken make-up en haarlooks van de jaren 2000. LEES OOK: 10 beautytrends uit de jaren 90 Deze stijl was jong en onderscheidde zich van de oude heersende mode en de verwante leefge...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Schacknat
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
In en uit de mode. 2000 jaar modevormgeving.pdf

OMSCHRIJVING

Mode... voor de één een magisch woord met de belofte van schoonheid en spannende visuele avonturen, voor een ander een tijdverdrijf van ijdele leeghoofden Mode is onontkoombaar. Iedereen draagt kleren en dat betekent keuzes maken. De eeuwige vraag: 'wat moet ik aan?' leidt telkens weer tot praktische, strategische of irrationele beslissingen. In dit handboek laat Karin Schacknat op een nieuwe, overzichtelijke manier de ontwikkeling zien van kleding en het kleedgedrag in Europa vanaf de oudheid tot het begin van de 21ste eeuw, van toga tot Dolce & Gabbana, van de 17e-eeuwse kanten kraag tot Iris van Herpen. Veel van wat uit de mode is geraakt, komt er ooit weer in. De vele afbeeldingen van kleding uit het verleden zijn aangevuld met recente illustraties, film stills en modefoto's van hedendaagse ontwerpers. Een enorme schatkist voor ideeën in de hedendaagse modevormgeving.

Wil je het boek lezen?In en uit de mode. 2000 jaar modevormgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Schacknat. Lezen In en uit de mode. 2000 jaar modevormgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN