Onder de paramariboom

Onder de paramariboom - Johan Fretz | Nextbestfoodprocessors.com

...ootse vertellingen van de kleine, tastbare dingen die onze verbeelding het sterkst tot leven wekken ... Onder de Paramariboom 📖 De Leesclub van Alles ... . Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop. Specificaties ISBN-nummer: 9789048820658 Onder de Paramariboom Johan Fretz, ik heb genoten van je boek. Het geeft heel goed de Surinamers en de Surinaamse samenleving weer. Ik heb er van genoten. Groet Paul Davids. Meer boeken van Johan Fretz Bekijk alles. Fretz 2025. 2 ... Recensie van VictorDLV over Onder de paramariboom | Hebban.nl ... . Ik heb er van genoten. Groet Paul Davids. Meer boeken van Johan Fretz Bekijk alles. Fretz 2025. 2012 Andere manieren om te winkelen: bezoek een Apple Store, bel 0800 0200 570 of zoek een reseller. Onder de paramariboom van Johan Fretz (boek, paperback, ISBN 9789048842889). Winnaar Boekhandelsprijs 2019 Johannes Fretz is een Nederlander. Dat hij gemengd bloed heeft, is hem tot nu toe... Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop. Wat mensen zeggen - Een review schrijven. We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Over de auteur (2018) Johan Fretz (1985) is schrijver, theatermaker en columnist van Het Parool.Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil.Fretz tourde door het land met de voorstelling De zachtmoedige radicaal, die gebaseerd is op Onder de paramariboom en waarmee hij genomineerd werd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Voor de Nederlandse Boekhandelsprijs, die voor de vijfde keer werd uitgereikt, kunnen alleen boekverkopers hun stem uitbrengen. Johan Fretz (1985) is schrijver en theatermaker. Onder de paramariboom is een ontwapenende en geestige roadtrip door Paramaribo, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, over identiteit en hoop. Johan Fretz is met Onder de paramariboom een van de kanshebbers op de Boekhandelsprijs 2019!Lees daarom nu een fragment. Johannes Fretz is een Nederlander. Dat hij gemengd bloed heeft, is hem tot nu toe nauwelijks opgevallen; vooral anderen lijken zich tegenwoordig druk te maken over zijn afkomst. In Onder de paramariboom reist hoofdpersonage Johannes Fretz - Nederlander van gemengd bloed - met zijn moeder naar haar geboorteland Suriname.Daar wordt duidelijk dat het land veel meer herkenning in hem oproept dan hij vooraf voor mogelijk had gehouden. Onder de paramariboom is een ontwapenende en geestige roadtrip door Paramaribo, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, over ......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Fretz
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
Onder de paramariboom.pdf

OMSCHRIJVING

* Luisterboek van het jaar *Johannes Fretz heeft gemengd bloed, maar vooral anderen lijken zich druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen. Samen met zijn moeder vliegt hij naar haar geboortegrond voor een reis om nooit meer te vergeten.Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop.

Wil je het boek lezen?Onder de paramariboom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Fretz. Lezen Onder de paramariboom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN