De betrouwbare Maagd

De betrouwbare Maagd - Onbekend | Nextbestfoodprocessors.com

...alles probeert te verbeteren en te analyseren ... De horoscoop en sterrenbeeld omschrijving Maagd bij ... ... . De Maagd; een vrouwelijk en geaard teken. Betrouwbaar, kritisch, nauwkeurig en bescheiden. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf. Echter, deze eigenschappen kunnen gemakkelijk omslaan tot te perfectionistisch (pietluttig) gedrag en een gebrek aan zelfvertrouwen. Maagd is het astrologisch teken van mensen geboren tussen ca. 23 augustus en ca. 22 september.. Maagd correspondeert met een deel van de e ... Eigenschappen-horoscoop voor het Sterrenbeeld Maagd ... .. Maagd correspondeert met een deel van de ecliptica van 150 graden vanaf het lentepunt tot 30 booggraden verder, gezien vanuit de aarde. Het is het zesde teken van de dierenriem en wordt geassocieerd met het element Aarde.Samen met Tweelingen, Boogschutter en Vissen is het een van de 4 'beweeglijke ... Maagden zorgen voor orde in de wereld. Levenslessen van de Maagd Het sterrenbeeld Maagd zou kunnen leren minder zakelijk over te komen. Ze zullen dan veel warmte van mensen ontvangen. Fouten niet zo erg zijn, als Maagden kunnen leren de fouten van anderen te accepteren, winnen ze veel respect. Maagd zou kunnen leren open over gevoelens te zijn. Mindere eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd. De gebreken van de Maagd zijn juist extremen van hun deugden. Overdreven geslotenheid en bescheidenheid slaan over in betweterigheid en snobisme, en gebalanceerde kritische meningen slaan over in gezanik en geroddel. Maagden kunnen vaak maar moeilijk een besluit nemen over belangrijke kwesties. De Leeuw wil graag in de spotlights staan en de Maagd overtreffen. +De Maagd is niet zo afhankelijk van anderen, en zal de Leo niet alle waardering en lof geven die hij nodig heeft. De Maagd heeft ook de neiging om pietluttig te zijn, en dit perfectionisme kan desastreuze gevolgen hebben wanneer de Maagd zijn kritische blik op de Leo werpt. Geschiedenis van de Hekserij > Malleus Maleficarum; De 7 Hermetische Wetten; De 8 Jaarfeesten; De Maanfeesten; Boek der Schaduwen; Rites van Passages > Handvasten; Heksentradities;...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
De betrouwbare Maagd.pdf

OMSCHRIJVING

DE STERRENBEELDEN 18. DE BETROUWBARE MAAGDDeltasDit is geen gewoon boek. Het is uw boek, uw persoonlijke gids voor het leven. Raadpleeg het om uw diepste verlangens te onderkennen, uw liefdesleven nieuw leven in te blazen of om uzelf beter te leren kennen. Doorkruis de dierenriem om uw relatie met andere zonnetekens te doorgronden en te ontdekken met welk teken u zich het beste één voelt. Astrologie is de sleutel tot uw spirituele en emotionele ontplooiing, en wijst u de weg naar wie u bent en wie u kunt zijn. En bovendien is astrologie leuk. Volg de sterren!

Wil je het boek lezen?De betrouwbare Maagd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De betrouwbare Maagd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN