GEKKE WETTEN

GEKKE WETTEN - Paschall & Lyon | Nextbestfoodprocessors.com

...n om in openbare ruimtes videogames te . ... Gekke wetten in Noord-Korea : Samen Scoren Wij ... .. Een enorme verzameling, opgedeeld in verschillende thema's. De wetten zijn afkomstig van bronnen die wij als betrouwbaar beoordelen. Ga snel naar de volgende thema's: - Rare dierenwetten in Amerika - Rare wetten over sex en relatie - Rare wetten over eten en drinken. Vreemde wetten: Dit is verboden in Amerika, tenzij… Sommige regels in Nederland vinden we maar onzinnig. Over de hele wereld zijn er echter ook ... Dit zijn 's werelds meest vreemde wetten ... . Over de hele wereld zijn er echter ook regels waar je heel veel vraagtekens bij kunt zetten. Dit zijn de 21 raarste wetten in de wereld. De duivenmelker-vriendelijke wet "Het is verboden om je was op te hangen als de duivenmelkers hun duiven laten uitvliegen", zo klinkt het in de gemeente Hamme en Waasmunster. De wetten die de straffen voor geweld tegen homo's en buschauffeurs verdubbelen, treden vanaf morgen in werking. Dat er strenge straffen staan op geweld, is een vanzelfsprekend gegeven. Dit zijn de meest gekke en rare wetten in China die ik kon vinden. Natuurlijk zijn er nog veel meer en zou ik waarschijnlijk nog uren door kunnen gaan. Zo heb je in China altijd het een kind beleid gehad, maar het schijnt dat dat nu is opgeheven. Ook is het verboden om de voeten van je dochter af te binden zodat ze stoppen met groeien. grappige wetten. Vrije tijd De gekste kronkels van de wet...

INFORMATIE

AUTEUR
Paschall & Lyon
DIMENSIE
12,55 MB
BESTANDSNAAM
GEKKE WETTEN.pdf

OMSCHRIJVING

Gekke WellenWERELDWIJDE WETTELIJKE WAANZINsoms krijgen we de indruk dat zo ongeveer allesbij wet geregeld is. Dat de overheid eropuit lijkt ons met zo veel mogelijk wetjes en regeltjes het leven zuur te maken. Is er nog hoop? Vermoedelijk niet. Troost wel - want het kan nog erger! Wie in Minnesota heren- en damesondergoed naast elkaar aan de waslijn hangt, loopt gerede kans met de sterke arm in aanraking te komen. Op Madagaskar is het zwangere vrouwen bij wet verboden om een hoed te dragen. En in de Amerikaanse staat Wisconsin werd nog maar enkele jaren geleden een olifant gearresteerd op verdenking van moord.

Wil je het boek lezen?GEKKE WETTEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paschall & Lyon. Lezen GEKKE WETTEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN