Rake Vragen

Rake Vragen - Siets Bakker | Nextbestfoodprocessors.com

...ake Vragen in tijdens persoonlijke coaching, intervisie en het begeleiden van co-trainers; een Rake Vraag pakt vrijwel altijd! Maar het meest boeiend vind ik het de Rake Vragen op een passende manier in te zetten bij het begeleiden van teams; ik noem het ook wel trage vragen ... vragen | Systemisch Wijzer ... . Lees „Rake Vragen breng beweging in situaties die vastzitten" door Siets Bakker verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar... Rake vragen voor de functioneel beheerder In het "Hét handboek voor de functioneel beheerder" is het eerste gereedschap in hoofdstuk 4 waar we je uitleg over geven een goed interview. Als je meer ... Moeiteloos een verschil maken. Dat is het ... - Rake Vragen ... . Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar... Rake vragen voor de functioneel beheerder In het "Hét handboek voor de functioneel beheerder" is het eerste gereedschap in hoofdstuk 4 waar we je uitleg over geven een goed interview. Als je meer inhoud en verdieping over het stellen van de juiste vragen dan is deze training - Rake vragen iets voor jou! Rake vragen van Siets Bakker. Paperback. Algemene bedrijfskunde. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. vragen die het ondernemerschap raken. klik op de iconen en download een .pdf met een oefening of werkvorm. meld je aan voor de GRATIS introductietraining Rake Vragen. Siets heeft een korte, driedelige online introductietraining Rake Vragen ontwikkeld waarvoor je je gratis kunt aanmelden....

INFORMATIE

AUTEUR
Siets Bakker
DIMENSIE
7,88 MB
BESTANDSNAAM
Rake Vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake Vragen helpen je. Door het stellen van Rake Vragen komt er beweging in situaties die vastzitten. In werk en privé. Bij jezelf of anderen. Door vragen als: Van wie is dit probleem? Is het van jou of hoort het elders? Of: Waar moet de toestemming voor beweging vandaan komen? En: Wat raak je kwijt als je dit probleem niet meer hebt? Stap voor stap leer je in dit boek hoe je dat doet, Rake Vragen stellen. Je krijgt kant-en-klare Rake Vragen. Je leert ook hoe je zelf je eigen Rake Vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zo kunt stellen dat het raak is. Siets Bakker (1973) heeft in haar vak als organisatieadviseur tientallen directies en MT's begeleid in hun verandervraagstukken. Ze is een voorloper als het gaat om toegepast systemisch werk. Siets is opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen maar vindt het veel interessanter om vormen te vinden waarin systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is het resultaat van haar kennis en expertise.

Wil je het boek lezen?Rake Vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siets Bakker. Lezen Rake Vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN