Voor Schateiland

Voor Schateiland - Michael Kernan | Nextbestfoodprocessors.com

...t onze spijt moeten wij onze deuren sluiten tot en met 6 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus ... Vind schateiland in Boeken op Marktplaats ... . Tijdens de persconferentie van 15-03-2020 is deze maatregel door de minister van Volksgezondheid, de heer Bruno Bruins, afgekondigd. De gezondheid en veiligheid van onze … Continued Voor elke vraag en elke ondernemingsraad een geschikte trainer! Neem direct contact met ons op: telefoon 06 26 96 16 59 e-mail [email protected] Beste opleider van Nederland Op Schateiland gelden onze regels: we hebben respect voor elkaar en zorgen dat i ... Trainers - Schateiland ... .com Beste opleider van Nederland Op Schateiland gelden onze regels: we hebben respect voor elkaar en zorgen dat iedereen zich veilig voelt en het naar zijn zin heeft. Christelijke feestdagen vieren we samen. Maar we hebben ook aandacht voor andere overtuigingen. Want op ons eiland is iedereen welkom en kunnen we veel van elkaar leren. Schateiland (Engels: Treasure Island) is een avonturenroman van de Schotse auteur Robert Louis Stevenson, in 1881-1882 als feuilleton verschenen in een jeugdblad en als boek uitgegeven in 1883.Het was Stevensons eerste succesvolle werk als schrijver. Het verhaal werd aanvankelijk in delen gepubliceerd in het blad Young Folks aan het eind van de 19e eeuw, in het begin on...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Kernan
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Voor Schateiland.pdf

OMSCHRIJVING

Will, Stede, weggelopen van een Caraïbische plantage, monstert aan op het schip van kaperkapitein Head. Na ene harde leerschool in de ruwe piratenwereld brengt hij het tot stuurman en vertrouweling van de kapitein. Op ene dag gaat het schip bij een zeegevecht in vlammen op en zinkt, mét kapitein Head en een eerder buitgemaakte goudschat. De bemanning heeft het nakijken.

Wil je het boek lezen?Voor Schateiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Kernan. Lezen Voor Schateiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN