Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding - Jaap Spier | Nextbestfoodprocessors.com

... moment van ... Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding | ISBN 9789013148312 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Studiereeks burgerlijk recht 5 - Verbintenissen uit de wet ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding komen alle kernpunten van dit juridische speelveld aan bod. In het bijzonder gaat er aandacht uit naar: de algemene bepalingen met betrekking tot onrechtmatige daad (afd. 6.3.1); de verschillende kwalitatieve aansprakelijkheden ... De regeling inzake de totstandkoming vd verbintenis tot schadevergoeding wegens ni ... Verbintenis uit de wet - noorlandjuristen.nl ... .1); de verschillende kwalitatieve aansprakelijkheden ... De regeling inzake de totstandkoming vd verbintenis tot schadevergoeding wegens niet-nakoming ve verbintenis (art. 6:74 e.v. BW) - ook een verbintenis uit de wet - wordt niet hier, maar in deel 4 van deze serie behandeld. hfs 9: de meeste verbintenissen uit de wet verplichten tot schadevergoeding. TentamenTickets bij SBR 5 Verbintenissen uit de wet en schadevergoeding TentamenTickets: Tips & Tricks bij het bestuderen van het boek Dit deel in de boekenreeks over burgerlijk recht gaat specifiek in op de aansprakelijkheid die is verbonden aan verschillende soorten verbintenissen en de schadevergoedingen behorend bij onrechtmatige daden. Ook opgenomen zijn een definitie van onrechtmatige ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Spier
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is gewijd aan verbintenissen uit de wet en schadevergoeding. In het bijzonder komen aan de orde: - de algemene bepalingen van de onrechtmatige daad (afd. 6.3.1); - de onderscheidene risicoaansprakelijkheden (afd. 6.3.2 en 6.3.3); - misleidende reclame (afd. 6.3.4); - verkeersaansprakelijkheid (art. 185 WVW); - de onrechtmatige overheidsdaad; - aansprakelijkheid ter zake van arbeidsongevallen en beroepsziekten (art. 7:658 en art. 7:611); - wettelijke verplichtingen tot schadevergoeding (afd. 6.1.10) en de tijdelijke regeling verhaalsrechten (afd. 6.3.5); - de overige verbintenissen uit de wet: zaakwaarneming, onverschuldigde betaling en ongerechtvaardigde verrijking (titel 6.4).

Wil je het boek lezen?Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Spier. Lezen Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN