Sam Werner - Wisseltruc

Sam Werner - Wisseltruc - Anton Huizinga | Nextbestfoodprocessors.com

...est hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te vallen en is hij er niet zeker van of hij het zelf zal overleven ... Wisseltruc - Anton Huizinga | Boeken.com ... . Wisseltruc [e-Book] een Sam Werner boek. Anton Huizinga. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. e-Book Nieuw vanaf € 3,99. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. Sam Werner - Valkuil.pdf PUBLICEER DATUM oktober 2017 SCHRIJVER Anton Huizinga ISBN 9789402168860. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. ... Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het ... bol.com | Sam Werner - Valkuil, Anton Huizinga ... ... .pdf PUBLICEER DATUM oktober 2017 SCHRIJVER Anton Huizinga ISBN 9789402168860. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. ... Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het bij Sam knagen. De opdrachten van zijn chef Sebastiaan passen niet bij de activiteiten van de organisatie. Een Sam Werner boek Anton Huizinga • Boek • paperback. Samenvatting . Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het bij Sam knagen. De opdrachten van zijn chef Sebastiaan passen niet bij de activiteiten van de organisatie....

INFORMATIE

AUTEUR
Anton Huizinga
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
Sam Werner - Wisseltruc.pdf

OMSCHRIJVING

Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te vallen en is hij er niet zeker van of hij het zelf zal overleven. Hij wordt gekoppeld aan een ethical hacker die opdrachten uitvoert voor de Nederlandse regering. Hoe meer ze samen op pad zijn, hoe duidelijker het voor Sam Werner wordt dat deze jongeman ten dode opgeschreven is.Het gevaar komt niet alleen van buitenaf, ook binnen de eigen organisatie weet Sam niet meer wie hij kan vertrouwen. Is zijn chef wel eerlijk of volgt hij zijn eigen plan? Wordt Sam er ingeluisd vanwege iets van vroeger? Hij weet het niet zeker. Intussen heeft Sam zorgen om zijn moeder en loopt zijn relatie met Fleur langzaam op de klippen.Pas als hij naar Estland wordt gestuurd, weet hij het zeker. De hacker Koen lijkt slachtoffer te gaan worden van een wisseltruc. Weet Sam de voorgenomen moord op Koen te voorkomen en samen weer veilig terug te keren? Of zal hij bij de terugkomst in een val lopen?

Wil je het boek lezen?Sam Werner - Wisseltruc in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton Huizinga. Lezen Sam Werner - Wisseltruc Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN