Bobtail, De

Bobtail, De - Ruud Haak | Nextbestfoodprocessors.com

...et Nederlands stomp-staartje betekent, de staarten van de honden werden gecoupeerd ... Officiële website van de OESCN | Old English Sheepdog Club ... ... .Dat komt, volgens overlevering, omdat je in Groot-Brittannië enkel belastingen voor honden hoefde te betalen als de hond een staart had. Sinds 2001 mogen honden niet meer worden gecoupeerd, de honden ... De compleetste website over de Old English Sheepdog De afgelopen jaren is deze site uitgegroeid tot het startplatform om informatie te lezen over ons geliefde ras. Vrolijke en droevige verhalen hebben deze site gemaakt tot wat hij nu is, vóór ... Bobtail - Hondencentrum ... . Vrolijke en droevige verhalen hebben deze site gemaakt tot wat hij nu is, vóór OES-liefhebbers, door OES-liefhebbers. Bobtail pups te koop. 460 vind-ik-leuks · 5 personen praten hierover. Op zoek naar een Bobtail pup? Onderstaande Bobtail fokker(s) hebben momenteel pups... BobtailsOnline - Old English Sheepdogs - Bobtails, das Portal für den Liebhaber des Old English Sheepdogs, All About Old English Sheepdogs, OES Old English sheepdog of Bobtail. Hondenrassen.nl » Rassen. De OES is een actieve, robuuste hond, die vol vrolijke streken zit. Hij is vrij van agressiviteit maar hij laat zich niet op z'n kop zitten. Het Bobtail vacht en de verzorging. De Old English Sheepdog wordt gekenmerkt door zijn prachtige vacht. Hierdoor is de vachtverzorging een essentieel onderdeel in het onderhoud van je hond dat absoluut niet onderschat mag worden. Over het algemeen krijg je als nieuwe eigenaar de pup met 8 weken mee van de fokker. De Bobtail heeft een vierkante lichaamsbouw. De borst is ruim en diep. De lendenen zijn zeer sterk. De benen zijn zwaar van bot. De hals is lang. Vacht ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud Haak
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Bobtail, De.pdf

OMSCHRIJVING

De Bobtail, ook wel Old English Sheepdog genaamd, is in veel opzichten een bijzondere hond.Zijn enorme vacht maakt hem imposant om te zien en door zijn gouden karakter is hij een grote kindervriend. Maar ook de lichaamsbouw, het ontbreken van de staart, het lopen in telgang en de kenmerkende blaf zijn opvallend.Redenen genoeg om aan deze zeer populaire hond een uitgebreide rasbeschrijving te wijden. In dit boek staan uiteraard al die bijzondere kenmerken van de Bobtail uitvoerig vermeld, evenals zijn geschiedenis, verzorging en zijn karakter en gedrag.

Wil je het boek lezen?Bobtail, De in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Haak. Lezen Bobtail, De Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN