Op weg naar palestina

Op weg naar palestina - Willy Werkman | Nextbestfoodprocessors.com

...gedoopt tot Exodus. Auteur: werkman, willy titel: op weg naar palestina - getuigenis van een staat in wording uitgever: van reemst 1999 bijzonderheden: paperback (in uitstekende staat)wianboek echtduizenden boeken Dagboekfragment: Weg van hier, weg van de ellende, op naar Palestina ... PDF Op weg naar Op weg naar het het identiteitsprotocol ... ... . Erik van den Berg deelt dagelijks een opmerkelijk fragment uit zijn verzameling historische dagboeken. Erik van den Berg 29 mei 2018, 17:00 De weg naar Palestina begint dwars door mijn kamer te ­lopen. Boeiende figuren die ik die laatste tijd ontving waren: Schoub uit ­Palestina, ... Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Om op school te geraken; moeten ze voorbij checkpoints en wegversperrin ... De moeilijke weg naar school in Palestina - UNICEF ... . Boeiende figuren die ik die laatste tijd ontving waren: Schoub uit ­Palestina, ... Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Om op school te geraken; moeten ze voorbij checkpoints en wegversperringen. En dat zijn niet de enige obstakels die ze op hun weg naar school vinden. Marwan steekt een checkpoint over in Hebron, Palestina. "Als deze checkpoint gesloten is, ga ik naar de volgende om op school te geraken," zegt Marwan, 14 jaar. UNICEF/UN0222686/Izhiman Vrede tussen Israël en Palestina lijkt nog ver weg. Ook latere vredesvoorstellen blijven steeds steken op deze en andere heikele punten. Pas als beide partijen het daarover eens worden, zal er wellicht vrede worden gesloten. Maar zo ver is het nog lang niet. Over Israël Palestina: analyses, informatie, achtergronden en internationale politiek. VS, EU, Midden-Oosten. Duma-slachtoffer op weg naar Ronaldo | Kenniscentrum Israël Palestina Palestina (Arabisch: فلسطين, Filistīn) ofwel Staat Palestina (دولة فلسطين, Dawlat Filasṭin) is een land in Azië, in het Midden-Oosten, in de Levant.Het bestaat uit twee gebieden: de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever.De Gazastrook grenst aan Israël en Egypte en heeft een kust aan de Middellandse Zee.De Westelijke Jordaanoever (inclusief Oost-Jeruzalem) grenst aan ... Het Palestijns voetbalelftal is een team van voetballers dat Palesti...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Werkman
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Op weg naar palestina.pdf

OMSCHRIJVING

De reportages van Willy Werkman waren altijd opzienbarend. Zij beschreef niet alleen de zijde van de Israëliërs in de vaak bloedige confrontaties met de Arabische machten, maar belichtte ook de kant van de gekwelde Palestijnen in bezet gebied. Zij verwijt het zionisme, de joods-nationalistische beweging die vijftig jaar geleden leidde tot het uitroepen van de staat Israël, dat het de ogen heeft gesloten voor de rechten en vaak zelfs het bestaan van het Palestijnse volk. Aan de hand van haar ervaringen als verslaggeefster vertelt Werkman over de Israëlische onderdrukking, de Palestijnse Intifada, de martelingen, de terreur en het verzoeningsproces, maar ook over de Palestijnse zelfmoordcommando's en de machtsstrijd binnen het regime van Arafat.

Wil je het boek lezen?Op weg naar palestina in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Werkman. Lezen Op weg naar palestina Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN