Zakelijke etiquette

Zakelijke etiquette - Magda Berman | Nextbestfoodprocessors.com

...en. Zakelijke successen zijn mede afhankelijk van goede omgangsvormen ... Home [brigittebalfoort.be] ... . Zakelijke en sociale etiquette verschillen niet zoveel, doch er zijn enkele specifieke regels die je toch een houvast kunnen bieden in troebel water. 1. Kleding. Kleed je gepast voor de situatie. Het moet je reputatie reflecteren en bijdragen aan je geloofwaardigheid. Zakelijke omgangsvormen en etiquette Wat zijn de gedragsregels voor smartphone gebruik? Is netwerken net werken? Omgangsvormen zijn essentieel in het zakendoen. Een deal valt of staat met jouw gedrag. Mijn naam is Lilian Wolteri ... Etiquette - 11 definities - Encyclo ... . Een deal valt of staat met jouw gedrag. Mijn naam is Lilian Woltering. Ik ben etiquettedeskundige en presentatrice. Sinds 2000 Op Etiquette.nl vind je handige informatie over 'etiquette, 'gebruiken' en 'gewoontes'. Ontdek etiquette in binnen- en buitenland, de geschiedenis en meer! Zakelijke Etiquette in-company is een veelomvattende training die wij altijd op maat en dus naar uw wens samenstellen. Een aantal onderwerpen vormen de basis; u kunt naar keuze onderwerpen toevoegen en/of de hele training op een branche toe laten spitsen: Basisonderdelen. Etiquette zakelijke e-mail: kom professioneel over Veel bedrijven gaan nog niet goed om met zakelijke e-mails versturen wat niet goed is voor het imago van het bedrijf. Za… Hoe hard is het concurrentiebeding in mijn arbeidscontract? Etiquette 1) Beleefdheidsgebruiken 2) Beleefdheidsregels 3) Belee...

INFORMATIE

AUTEUR
Magda Berman
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Zakelijke etiquette.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer overhandig ik mijn visitekaartje tijdens een zakelijk gesprek? Wat trek ik aan naar een receptie van een klant? Veel mensen voelen zich onzeker over hoe ze zich in werksituaties moeten gedragen.In Zakelijke etiquette geeft Magda Berman in een toegankelijke stijl antwoord op dit soort vragen uit de praktijk. Daarnaast komen zakenmensen aan het woord over hun ervaringen op dit gebied. Zo illustreert dit boek dat goede omgangsvormen de sleutel tot succes kunnen zijn in het zakelijk leven. Maar vooral is het een handzame en informatieve gids om bij onverwachte situaties het geheugen op te frissen.Magda Berman is dé deskundige op het gebied van etiquette. Zij geeft via Instituut Magda Berman lezingen en trainingen over dit onderwerp en treedt regelmatig als etiquettedeskundige op in tv- en radioprogramma's. Daarnaast schreef ze een groot aantal boeken over etiquette.

Wil je het boek lezen?Zakelijke etiquette in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magda Berman. Lezen Zakelijke etiquette Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN