Iets in ons boog diep

Iets in ons boog diep - Jan Lauwereyns | Nextbestfoodprocessors.com

...rnik Uitgave datum: 2016 Uitvoering: Paperback Pagina's: 239 ... Iets in ons boog diep - Jan Lauwereyns | 9789492313133 ... ... . Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn ... Bestel Iets in ons boog diep Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 23-sep-2016 - Deze pin is ontdekt door villa speelmama. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nacht ... Iets in ons boog diep van Jan Lauwereyns | Boek en ... ... . Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, ... Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, ... Iets in ons boog diep Jan Lauwereyns . Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. ... Iets in Ons Boog Diep - Jan Lauwereyns (2016) mijn stem. 4,00 (1) 1 stem . Nederlands Humoristisch / Psychologisch . 224 pagina's Eerste druk: Koppernik, Amsterdam (Nederland) Yuji Kohara, een moleculair ... Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. Vroeg of laat moet de verwarde wetenschapper zijn zintuigen reinigen en een beslissing nemen, voor zichzelf en voor zijn dochter, om via de toekomst het verleden te ... Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. Vroeg of laat moet de verwarde wetenschapper zijn zintuigen reinigen en een beslissing nemen, voor zichzelf en voor zijn dochter, om via de toekomst het verleden te ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Lauwereyns
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Iets in ons boog diep.pdf

OMSCHRIJVING

Yuji Kohara, een moleculair bioloog, stapt per vergissing een halte te vroeg uit de metro. Zijn verstrooidheid zet hem op het spoor van een oude vlam. Er volgen een lange nacht, een rusteloze week en de vreemde rest van het jaar. Vroeg of laat moet de verwarde wetenschapper zijn zintuigen reinigen en een beslissing nemen, voor zichzelf en voor zijn dochter, om via de toekomst het verleden te kunnen loslaten.Met Iets in ons boog diep schrijft Jan Lauwereyns een komedie in c klein. Geen kolder, maar een heroïsch gevecht met de kleine nachtmerries van het gewone leven. Alles mag aan bod komen in deze roman, die is opgebouwd als een reeks lyrisch-essayistische canto's over (onder andere) de liefde, het vaderschap, het glioblastoom, La Commedia, het seksleven van rondwormen, vivisectie op Amerikaanse krijgsgevangenen, de behoefte aan een onverbrekelijke band, en de leegte, die aan het begin van elke beweging zit.Jan Lauwereyns (1969) is schrijver, dichter en neurowetenschapper. Zijn dichtbundel Hemelsblauw werd in 2012 bekroond met de vsb Poëzieprijs. In 2003 verscheen zijn roman Monkey business. Hij woont en werkt in Fukuoka, Japan.

Wil je het boek lezen?Iets in ons boog diep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Lauwereyns. Lezen Iets in ons boog diep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN