De Vijverjaren

De Vijverjaren - Mary Lawson | Nextbestfoodprocessors.com

...ukkend hete zaterdag in juli - ik was toen zeven - kwam er een eind aan ons gezinsleven zoals ik dat tot op dat moment had gekend ... Boekbesprekingen van Buitenlandse schrijvers: ... . Zelfs nu, negentien jaar later, vind ik het nog altijd moeilijk om het allemaal enigszins in perspectief plaatsen.' De Vijverjaren (Onbekende bindwijze). De Vijverjaren is een prachtig, smeulend verhaal over gezinnen die opgroeien op het platteland van Noord-Ontario,... Get this from a library! De vijverjaren. [Mary Lawson; Erica Feberwee] -- Een jonge Canadese vrouw worstelt met onverwerkte jeu ... bol.com | De vijverjaren, Mary Lawson | 9789024551743 | Boeken ... . Get this from a library! De vijverjaren. [Mary Lawson; Erica Feberwee] -- Een jonge Canadese vrouw worstelt met onverwerkte jeugdherinneringen uit de tijd dat ze als zevenjarige haar beide ouders verloor. Get this from a library! De vijverjaren. [Mary Lawson; Erica Feberwee] -- Een jonge Canadese vrouw worstelt met onverwerkte jeugdherinneringen uit de tijd dat ze als zevenjarige haar beide ouders verloor. Mary Lawson De vijverjaren. Gedrukt boek . Een jonge Canadese vrouw worstelt met onverwerkte jeugdherinneringen uit de tijd dat ze als zevenjarige haar beide ouders verloor. Genre Fictie, Psychologische roman Onderwerpen Proza (romans/novellen), Rouwproces, romans en novellen ; oorspr. - andere talen, Vertaalde literaire roman, novelle De vijverjaren. Die zomer gebeurde er iets wat zo rampzalig was voor ons gezin, dat alles eigenlijk opnieuw begon. Op een hete, stille zaterdag in juli, toen ik zeven jaar was, eindigde het normale leven bij ons thuis. Zelfs nu, negentien jaar later, vind ik het moeilijk om dat enigszins in perspectief te plaatsen. We worden meegenomen naar Crow lake, een klein dorpje met 1 school, kerk, winkel en stoffige wegen, het lijkt alsof hier de beschaving is opgehouden. We leven mee met het gezin Morrison, 4 kinderen die op jong...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Lawson
DIMENSIE
11,80 MB
BESTANDSNAAM
De Vijverjaren.pdf

OMSCHRIJVING

De Vijverjaren is een prachtig, smeulend verhaal over gezinnen die opgroeien op het platteland van Noord-Ontario, over liefde, verlies en onvervulde beloften. Een indrukwekkend debuut dat helder en fijngevoelig beschrijft wat er gebeurt nadat de ouders van vier opgroeiende kinderen zijn verongelukt. Door de ogen van het derde kind, Kate, leef je mee in het verdriet, de zorgen en de saamhorigheid van de twee broers en hun twee jongere zusjes. Negentien jaar later pas beseft Kate de waarde en de waarheid van hun jeugd.

Wil je het boek lezen?De Vijverjaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Lawson. Lezen De Vijverjaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN