Samen groeien

Samen groeien - L.P.J. Habets | Nextbestfoodprocessors.com

...iere pleegzorginstelling bij ons terecht komen ... Tania Gevaert | Vlaanderen | Samen Slimmer Groeien ... . Inhoud Voorwoord Samen groeien: de 7 pijlers Pijler 2 in de praktijk: Relatie met PO Pijler 4 in de praktijk: Doorstroom naar MBO/HBO/WO Pijler 6 in de praktijk: Herkenbare positie De groei van: Cursey De groei van: Karl Het Rotterdam van: Betty Colofon Samen groeien in Zimbabwe. Projecten. De focus van onze projecten ligt vooral op het gebied van duurzaam waterbeheer en verantwoord voedsel. Ondersteund met trainingen op het gebied van ... Samen doen is samen groeien ... . Ondersteund met trainingen op het gebied van ondernemerschap, Life Sils en duurzame landbouw. Bekijk hier de projecten waar we ons de komende jaren op richten. De 'W' in ons logo staat uiteraard voor de Wittenberg, de plek waar Maarten Luther het geluid van de Reformatie liet horen. Daarnaast staat de 'W' in het logo ook voor het Woord. De Bijbel vormt het fundament van ons onderwijs. Deze goede Basis is het fundament waarop we op De Wittenberg samen willen groeien! kunnen geven aan ons motto 'samen groeien'. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met ons op tel.(076) 504 56 00. Kober kinderopvang kantoor Tuinzigtlaan 17 4813 XH Breda postadres Postbus 7482 4800 GL Breda Integrale kindcentra als middel om ons doel te bereiken ©...

INFORMATIE

AUTEUR
L.P.J. Habets
DIMENSIE
12,25 MB
BESTANDSNAAM
Samen groeien.pdf

OMSCHRIJVING

Een relatie gaat niet vanzelf goed; het gaat wel vanzelf verkeerd!Regelmatig samen praten is de enige echte basis voor een liefdevolle, blijvende en groeiende relatie. Het boek helpt paren met elkaar en over elkaar te praten m.b.t. de verschillen tussen vrouw en man, communicatie, intimiteit, kinderen en de leefwereld.

Wil je het boek lezen?Samen groeien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.P.J. Habets. Lezen Samen groeien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN