Dertigers

Dertigers - Lisa Jewell | Nextbestfoodprocessors.com

...ereeks over een hechte vriendengroep van zes dertigers die sinds 7 januari 2019 wordt uitgezonden op Eén ... Nieuw: Dertigers | één.be ... .. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn al bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. Dertigers is een dagelijkse soap over het leven zoals het is bij gewone dertigers. Dertigers'. Deze dertigers leerden elkaar kennen tijdens hun studiejaren. De groep is een bonte verzameling van gewone mensen met hun alledaagse bezigheden. zo is er een koppel dat wat hoger op de sociale ladder staat dan de rest, maar het relationeel moeilijk ... Dertigers - Wikipedia ... . zo is er een koppel dat wat hoger op de sociale ladder staat dan de rest, maar het relationeel moeilijk heeft. En er is een homokoppel. Het meisje dat ... Dertigers is een remake van de gelijknamige Vlaamse serie en heeft maar liefst acht hoofdpersonen. Zij woonden als studenten in hetzelfde huis. Inmiddels wonen ze op zichzelf maar de vriendschap ... Bekijk alle afleveringen van Dertigers met VRT NU via de site of app. NPO 3 gaat vanaf 18 mei van maandag tot en met donderdag dagelijks een dramaserie over dertigers uitzenden. De r...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Jewell
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
Dertigers.pdf

OMSCHRIJVING

Nadine Kite heeft al vijftien jaar een beste vriend. Iemand die er altijd voor haar is, bij wie ze uit mag huilen, op de bank stomme tv-series mag kijken, en die haar altijd gegarandeerd weer opbeurt. Die beste vriend is ze één keer bijna kwijtgeraakt, toen hij wat had met Delilah Lillie, het mooiste meisje van de school. Maar dat is al weer meer dan twaalf jaar geleden. Dig Ryan heet die beste vriend van Nadine. En Dig loopt na twaalf jaar zijn eerste liefde weer tegen het lijf. Ze is nog mooier dan hij zich herinnert, aardiger dan hij had verwacht, duidelijk ongelukkig getrouwd, en als hij haar mee uitvraagt, zegt ze ook nog 'ja'. Delilah Lillie is terug. En Nadine? Dit is een verhaal over ex-vrienden, ex-vriendinnen, en wat er gebeurt als je het verleden terug laat komen. En over hoe soms datgene waar je naar op zoek bent, precies voor je neus staat - je moet alleen nog even je ogen open doen.

Wil je het boek lezen?Dertigers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Jewell. Lezen Dertigers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN