101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters

101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters - Jorge Batllori | Nextbestfoodprocessors.com

...ideeen voor spelletjes die u met uw kind kunt doen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn derde verjaardag ... 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters, Jorge ... ... . Al die leuke en boeiende activiteiten stimuleren de psychomotorische, cognitieve, sociale en gevoelsmatige ontwikkeling van uw kind. De spelletjes maken uw kind bewust van zijn eigen lichaam en zijn omgeving, ze ... 101 leerrijke spelletjes voor baby"s en peuters | ISBN 9789044713084 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! 101 leerrijke spelletjes voor baby's en ... 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters, Jorge ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters. [Jorge Batllori; Victor Escandell; Mirella Peeters] 101 Leerrijke Spelletjes Voor Baby's En Peuters In dit boek vindt u een heleboel ideeën voor spelletjes die u met uw kind kunt doen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn derde verjaardag. Al die leuke en boeiende activiteiten stimuleren de psychomotorische, cognitieve, sociale en gevoelsmatige ontwikkeling van uw kind. Al die leuke en boeiende activiteiten stimuleren de psychomotorische, cognitieve, sociale en gevoelsmatige ontwikkeling 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters, Jorge Batllori - Paperback - 9789044732665 | AKO boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorge Batllori
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek vindt u een heleboel ideeën voor spelletjes die u met uw kind kunt doen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn derde verjaardag. Al die leuke en boeiende activiteiten stimuleren de psychomotorische, cognitieve, sociale en gevoelsmatige ontwikkeling van uw kind. De spelletjes maken uw kind bewust van zijn eigen lichaam en zijn omgeving, ze versterken de band met uw kind, ze bevorderen het taalgebruik... Dit boek, met veel kleurenfoto's en illustraties, is een onmisbaar hulpmiddel voor alle ouders en opvoeders van baby's en peuters.

Wil je het boek lezen?101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorge Batllori. Lezen 101 leerrijke spelletjes voor baby's en peuters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN