Shit Shock Art

Shit Shock Art - Adrian David | Nextbestfoodprocessors.com

.... Zijn scherpe analyse leert je moderne en eigentijdse kunst begrijpen en liefhebben ... Art-Shock Kunstuitleen van Yvonne Schroeten ... . Shit Shock Art | ISBN 9789461614933 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Shit Shock Art leidt je langsheen de intrinsieke waarden eigen aan het begrip 'kunst'. Adrian David staat internationaal bekend als kunstverzamelaar en werkte mee aan tal van prestigieuze tentoonstellingsprojecten. Zijn scherpe analyse leert je moderne en eigentijdse kunst begrijpen en liefhebben ... Shit Shock Art | Boeken ... . Zijn scherpe analyse leert je moderne en eigentijdse kunst begrijpen en liefhebben. Shit Shock Art. De kunstmarkt lijkt vandaag enkel geïnteresseerd in een wereld van likes-robots. De artistieke waarden vervallen. De kunstliefhebber kijkt niet meer, maar rekent met zijn luisterend oor, 'eyes wide shut'! In deze wereld, waar de kunsthandel de kunstwereld verdringt, bepalen lotnummers de lotgevallen van de kunst. De kunsthandel gaat vreemd! Shit Shock Art leidt je langsheen de intrinsieke waarden eigen aan het begrip 'kunst'. Adrian David staat internationaal bekend als kunstverzamelaar en werkte mee aan tal van prestigieuze tentoonstellingsprojecten. Zijn scherpe analyse leert je moderne en eigentijdse kunst begrijpen en liefhebben. Lees meer. Shit Shock Art leidt je langsheen de intrinsieke waarden eigen aan het begrip 'kunst'. A...

INFORMATIE

AUTEUR
Adrian David
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Shit Shock Art.pdf

OMSCHRIJVING

De kunstmarkt lijkt vandaag enkel geïnteresseerd in een wereld van likes-robots. De artistieke waarden vervallen. De kunstliefhebber kijkt niet meer, maar rekent met zijn luisterend oor, 'eyes wide shut'! In deze wereld, waar de kunsthandel de kunstwereld verdringt, bepalen lotnummers de lotgevallen van de kunst. De kunsthandel gaat vreemd! Voor wie echt wil verzamelen is de kennis van het begrip kunst nooit eerder zo noodzakelijk geweest. Populisme verspreidt de woorden kunst en kunstenaar als een echt virus. Het creëert een verstikkende nieuwe realiteit en ondermijnt de onderzoeker. Kunst = Kapital, schreef Jozef Beuys, maar had hij het dan niet over 'Kunst'? Fabuleuze prijzen opgebouwd tussen low en high estimate zullen nog aardig wat verzamelaars verrassen. Een kunstverzameling bouw je nu eenmaal nooit op een platform zonder historisch fundament.Shit Shock Art leidt je langsheen de intrinsieke waarden eigen aan het begrip 'kunst'. Adrian David staat internationaal bekend als kunstverzamelaar en werkte mee aan tal van prestigieuze tentoonstellingsprojecten. Zijn scherpe analyse leert je moderne en eigentijdse kunst begrijpen en liefhebben.

Wil je het boek lezen?Shit Shock Art in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrian David. Lezen Shit Shock Art Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN