Jezus, het onbekende verhaal

Jezus, het onbekende verhaal - Gerjo van der Horst | Nextbestfoodprocessors.com

...sten. Nog duidelijker komt naar voren dat we Jezus kunnen zien als een belangrijke spirituele leraar, in de lijn van Lao Tse, Buddha en Zarathustra ... Het leven van Jezus: Van zijn geboorte tot zijn dood ... ... . "Jezus, het onbekende verhaal" is een heruitgave van het boek "De spirituele Jezus". In deze versie zijn enkele Bijbelse passages vervangen door meer spirituele teksten. Nog duidelijker komt naar voren dat we Jezus kunnen zien als een belangrijke spirituele leraar, in de lijn van Lao Tse, Buddha en Zarathustra. De meeste mensen kennen Jezus vanuit de vier evangeliën in de Bijbel en hebben zich op basis daarvan een beeld gevormd. In onze tijd zijn geschr ... Gerjo van der Horst: Jezus, het onbekende verhaal ... . De meeste mensen kennen Jezus vanuit de vier evangeliën in de Bijbel en hebben zich op basis daarvan een beeld gevormd. In onze tijd zijn geschriften gevonden die een heel andere Jezus laten zien, zoals het Thomas Evangelie, het Evangelie van Maria Magdalena en het Judas Evangelie. Op basis van deze oude geschriften weeft de auteur prachtige spirituele inzichten door het verhaal. Zo is Judas ... In "Jezus, het onbekende verhaal" laat Gerjo de spirituele kant van Jezus nog meer naar voren komen. Bijbelse passages die nog voorkwamen in "De spirituele Jezus" heeft ze vervangen door teksten die Jezus duidelijk plaatsen in de spirituele lijn van Lao Tse, Buddha en Zarathustra. Jezus, het onbekende verhaal Rob Heitkamp & Gerjo van der Horst . De meeste mensen kennen Jezus vanuit de vier evangeliën in de Bijbel en hebben zich op basis daarvan een beeld gevormd. In onze tijd zijn geschriften gevonden die een heel andere Jezus laten zien, zoals het ... Jezus, het onbekende verhaal is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Jezus, het onbekende verhaal PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Jezus, het onbekende verhaal "Jezus, het onbekende verhaal" is een heruitgave van het boek "De spirituele Jezus". In deze versie zijn enkele Bijbelse passages vervangen door meer spirituele teksten. Nog duidelijker komt naar voren dat we Jezus kunnen zien als een belangrijke spirituele leraar, in de lijn van Lao Tse, Buddha en Zarathustra. Jezus, Een Eigentijds Verhaal (Onbekende bindwijze). Jezus, Een Eigentijds Verhaal 1e druk is een boek van M. Bouwens uitgegeven bij Meinema. ISBN... Jezus, Het Onbekende Verhaal by Gerjo Van Der Horst (Dutch) Paperback Book Free | Books, Textbooks, Education & Reference, Adult Learning & University | eBay! Jezus, het onbekende verhaal | Horst, Gerjo van der | ISBN: 9789081991049 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. 23 mei 2020 - Het kerstverhaal (uit de bijbel). Het verhaal over de geboorte van Jezus (Lucas 1:26-38 en 2:1-21). In de bijbel van de christenen wordt het verhaal rond de...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerjo van der Horst
DIMENSIE
11,34 MB
BESTANDSNAAM
Jezus, het onbekende verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

De meeste mensen kennen Jezus vanuit de vier evangeliën in de Bijbel en hebben zich op basis daarvan een beeld gevormd. In onze tijd zijn geschriften gevonden die een heel andere Jezus laten zien, zoals het Thomas Evangelie, het Evangelie van Maria Magdalena en het Judas Evangelie. De Jezus in deze geschriften is veel spiritueler, soms zelfs mystiek, en wijst ons via inzichten die we ook tegenkomen in het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme de weg naar onszelf.Op basis van deze oude geschriften weeft de auteur prachtige spirituele inzichten door het verhaal. Zo is Judas eindelijk niet meer de boeman en Maria Magdalena niet meer de hoer. Ook de jeugd van Jezus komt uitgebreid aan bod, het onbekende verhaal dat niet in de Bijbel te vinden is.Niet eerder kwam Jezus in een boek zo dichtbij. Als lezer word je van het begin af aan meegezogen in het verhaal. Zo menselijk is zijn worsteling met de last die op zijn schouders is gelegd en zo herkenbaar zijn de keuzes waarvoor hij komt te staan dat menigeen zichzelf in hem zal herkennen.

Wil je het boek lezen?Jezus, het onbekende verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerjo van der Horst. Lezen Jezus, het onbekende verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN