Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1

Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 - De Bijlesmeester | Nextbestfoodprocessors.com

...mmen genoemd. De Cito-toetsen in groep 4 bestaan voor een groot deel uit redactiesommen ... Rekenen Oefenboek Set deel 1 en 2 groep 4 | Boeken ... . Sommen in groep 4. In groep 4 worden er, binnen het leerproces, door de kinderen grote stappen gemaakt. Zo ook binnen het vak rekenen. In het oefenboek staan veel redactiesommen (verhaaltjessommen). Wist je dat de cito-toetsen ook veel redactiesommen bevatten? Je ziet als ouder precies welke sommen je kind in de eerste helft van het schooljaar in groep 5 moet beheersen.; De sommen komen per soort aan bod, oplopend van makkelijker naar moeilijker. Want oo ... bol.com | Oefenboek Groep 4 Rekenen - Deel 1, De ... ... .; De sommen komen per soort aan bod, oplopend van makkelijker naar moeilijker. Want ook in groep 6 worden Cito-toetsen afgenomen. Weliswaar geen Entreetoets en Cito-toets, maar desondanks worden de scores van groep 6 wel meegenomen in een schooladvies. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben we nu twee oefenboeken beschikbaar. De Cito-toets rekenen deel 1 en deel 2. In dit artikel vertellen we je er meer over. Het oefenboek spelling groep 4 - 1e helft schooljaar bestaat uit ruim 100 pagina's. Het oefenboek wordt per post (in een brievenbuspakket) verzonden binnen 1-3 werkdagen. Je kunt veilig online betalen met Ideal, overboeking of Klarna (achteraf betalen). Dit boek is onderdeel van een serie voor twee delen. De opgaven in dit boek zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn de belangrijkste basisvaardigheden van taal groep 4. Het kind krijgt met de boeken van de bijlesmeester de perfecte kans om de stof die ze op school leren, nog een keer te herhalen wanneer nodig is....

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
10,72 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

De oefenboeken van De Bijlesmeester zijn zodanig ingericht dat er zowel door leerlingen zelf, als met de hulp van een onderwijzer in gewerkt kan worden. Met een onderwijzer bedoelen wij elke persoon die de leerling helpt met het oefenen in het boek, zoals ouders en (bijles)docenten. Door structureel te oefenen, ontstaat er meer zelfvertrouwen bij het kind en is hij of zij perfect voorbereid op de Citotoets. Redactiesommen worden ook wel verhaalsommen genoemd. Bij deze vorm moet het kind zelf de som uit het verhaal halen, in tegenstelling tot contextsommen. Zie hieronder een voorbeeld:Een contextsom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, dan hebben ze 3 + 5 snoepjesEen redactiesom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, hoeveel hebben ze dan samen?Redactiesommen worden vaak als ‘moeilijk’ ervaren door het kind. Dit boek van de bijlesmeester is dus perfect om de redactiesommen te herhalen. De inhoud van dit boek is als volgt:OptellenAftrekkenVermenigvuldigenDelenHerkenning van getallenGetallijnDit zijn de belangrijkste vaardigheden die het kind zo per onderwerp kan oefenen. Er is namelijk voor de mogelijkheid gekozen om eerst alle opgaven per onderwerp in te delen, en aan het einde van het boek alle soorten opgaven door elkaar te husselen zodat je snel kunt ontdekken waar de valkuilen liggen. Niet ieder kind heeft moeite met dezelfde onderwerpen. Alleen wanneer per onderwerp geoefend wordt, kunnen probleemzones aan het licht worden gebracht en kan het probleem opgelost worden door structureel te oefenen.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Groep 4 Redactiesommen - Deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN