De grote zaal

De grote zaal - Jacoba van Velde | Nextbestfoodprocessors.com

...ligt de multifunctionele Grote zaal van 300m2 zonder vast stoelen- of podiumplan ... De Grote Zaal van Zweinstein™ 75954 | Harry Potter ... ... . De Grote zaal biedt voor diverse activiteiten mogelijkheden, van congres tot festival en van modeshow tot diner. Met het balkon erbij heeft de zaal voor bezoekers maximaal 320 zitplaatsen. LEGO Harry Potter De grote zaal van Zweinstein - 75954 Reis naar LEGO® Harry Potter™ 75954 De Grote Zaal van Zweinstein™ voor onvergetelijke magische avonturen! Kom bijeen in de Grote Zaal voor het banket en de Sorteerceremonie en pak vervolgens je toverstok voor een duel met Draco Malfidus™. *De Grote Zaal* Uw activiteit of feest groots aanpakken? Onze grote zaal is ge ... bol.com | De namen uit de grote zaal, Paul Witteman ... ... . *De Grote Zaal* Uw activiteit of feest groots aanpakken? Onze grote zaal is geschikt voor een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsuitje, verjaardagsfeest, kerstbal, gala of grote diners. Als residentiehouders van carnavalsvereniging de Nachtuulkes weten wij als geen ander om een feest of gala tot een succes te maken. De Grote Zaal is ons pronkjuweel. Met 2260 stoelen is dit de grootste akoestische concertzaal van Nederland. Een zaal met een indrukwekkende, ruime entree, statige Port of Rotterdam Foyer met kroonluchters en originele jaren '60 meubilair. En de akoestiek van de Grote Zaal, die is ongekend. Geroemd door musici, pers en bezoekers. In de Grote zaal is standaard aanwezig: Eigen grote bar; Goede WiFi, beamer, scherm; Een dansvloer! De Grote zaal is uitermate geschikt voor een trouwceremonie, (huwelijks)feest, receptie en private dining. Eten en drinken: Net als in onze brasserie maken wij voor onze events al het eten vers en uit eigen keuken. Via de ruime entree is de grote zaal bereikbaar. Door een verplaatsbaar wandsysteem is de ruimte geschikt voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen, zodat de zaal zijn intieme karakter blijft behouden. De Grote Zaal. Voor grote gezelschappen tot 500 personen is er de multifunctionele grote "Regenboogzaal". Voor officiële presentaties, productlanceringen, een beurs, lezingen of een congres. Maar het is ook een geweldige ruimte voor het optreden van een groot koor, toneel uitvoering of een ander concert....

INFORMATIE

AUTEUR
Jacoba van Velde
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
De grote zaal.pdf

OMSCHRIJVING

De oude Geertruide van der Veen wordt op een dag wakker in een bed op een ziekenzaal. Maar hoe is ze daar beland? Wanneer herinneringen aan een beroerte langzaam boven komen, vermoedt zij dat ze naar een verpleegtehuis is gebracht. Ze is net zo arm, oud en eenzaam als de mensen die ze daar om zich heen ziet: haar dochter Helena woont in Parijs en kan haar maar weinig bezoeken. Terwijl Geertruide terugkijkt op hun leven en zich angstig afvraagt wat er komen gaat, vertelt Helena háár verhaal. Net voordat Geertruide sterft, beseft ze dat ze haar dochters drang naar zelfstandigheid meer waardeert dan ze Helena ooit heeft getoond.De grote zaal verscheen in 1953 en werd een ongekend succes: er werden meer dan 75 000 exemplaren van verkocht. Bovendien werd de roman in veertien landen vertaald, waaronder de VS, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Polen en Japan. De roman, die handelt over de eenzaamheid die de ouderdom met zich mee kan brengen, is een ware en nog steeds actuele aanklacht tegen de vaak mensonwaardige toestanden in bejaarden- en verpleegtehuizen.

Wil je het boek lezen?De grote zaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacoba van Velde. Lezen De grote zaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN