Hollandse Meesters in Management /Manfred Kets de Vries over leiderschap (luisterboek)

Hollandse Meesters in Management /Manfred Kets de Vries over leiderschap (luisterboek) - none | Nextbestfoodprocessors.com

......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
Hollandse Meesters in Management /Manfred Kets de Vries over leiderschap (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

In de 10-delige audio-cd reeks Hollandse Meesters in Management worden in ruim één uurper aflevering de ideeën van een invloedrijke, Nederlandse managementdenker besproken. In deel 6 van deze reeks staat Manfred Kets de Vries centraal. Manfred Kets de Vries heeft een achtergrond in zowel de psychoanalyse als bedrijfskunde. Hij ontwikkelde in de loop der jaren een volstrekt originele visie op leiders en leiderschap. Hoe wordt men een leider en wat gebeurt er met iemand die eenmaal leider is? Wat gaat er in zijn of haar psyche om? Het zijn vragen die hem al decennia lang boeien. Naast zijn boeken, die in vele talen werden vertaald, heeft hij meer dan 200 bijdragen geschreven in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en werd een aantal van zijn vele praktijkstudies bekroond. Kets de Vries adviseert grote, internationaal opererende organisaties en - belangrijker nog - hun leiders. Hij bekleedt de leerstoel voor 'Leadership Development' aan de Insead Business School in Fontainebleau in Frankrijk en geeft daar tevens leiding aan het Insead Global Leadership Center.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Hollandse Meesters in Management /Manfred Kets de Vries over leiderschap (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Hollandse Meesters in Management /Manfred Kets de Vries over leiderschap (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN