99 verhalen over God

99 verhalen over God - Joy Williams | Nextbestfoodprocessors.com

... Een vrouw stuurt jaren na het overlijden van haar moeder ansichtkaarten naar haar moeders laatste adres ... 31 krachtige Bijbelteksten over liefde | Lees ze hier ... ... . Binnen een week heeft ze antwoord: een brief geschreven in het handschrift van haar moeder. Ze leest de brief niet. Bestel 99 verhalen over God van Joy Williams. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 99 verhalen over God. Wat heeft God te maken met post van een overleden moeder, met Kafka die vegetariër is geworden en met honden die hun penning verliezen? De korte verhalen in 99 verhalen over God zijn een verkenningstocht van onze dagelijkse interactie met God. Williams' personages komen God op de meest onverwachte plaatsen tegen: bij een hotdog-eetwedstrijd, ee ... Athenaeum Boekhandel | 99 verhalen over God, Joy Williams ... . Williams' personages komen God op de meest onverwachte plaatsen tegen: bij een hotdog-eetwedstrijd, een chic gala en in de ... De verhalen moet je over het algemeen niet te letterlijk nemen, in dit boek lijkt het haast of God een menselijke figuur is die je op straat letterlijk tegen het lijf kunt lopen. Soms herken je jezelf (deels) in een verhaal. De plekken die genoemd worden, zijn over het algemeen niet de plekken waar je God zou verwachten zoals bij een apotheek. In '99 verhalen over God' van Joy Williams is God niet dood. We komen hem soms tegen, hangend in een grot met een kolonie vleermuizen of bij de apotheek. De dieren lijken hem wel te he...

INFORMATIE

AUTEUR
Joy Williams
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
99 verhalen over God.pdf

OMSCHRIJVING

Wat heeft God te maken met post van een overleden moeder, Kafka die vegetariër is geworden en honden die hun penning verliezen? Deze zeer korte verhalen zijn een verkenningstocht van onze dagelijkse interactie met God. Williams' personages komen God op de meest onverwachte plaatsen tegen: bij een hotdogeetwedstrijd, een chic gala en in de apotheek. Ook God heeft namelijk soms last van gordelroos.

Wil je het boek lezen?99 verhalen over God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joy Williams. Lezen 99 verhalen over God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN