De toekomst van de journalistiek

De toekomst van de journalistiek - Nico Drok | Nextbestfoodprocessors.com

... 2002 (foto van de vermoorde Pim Fortuyn) en 2009 (foto van de doodbloedende Karst Tates in zijn auto nadat hij een aanslag had proberen te plegen op de bus met de koninklijke familie) ... NOS kijkt naar de toekomst op conferentie Journalistiek on ... ... . Hoe ziet de toekomst van de journalistiek eruit? Beeld werry crone. Trouw vierde het afgelopen jaar het 75-jarig bestaan in een snel wijzigend medialandschap. De toekomst van de journalistiek: man vs. machine Posted on 28 juli 2018 by Nele Goutier 1.5 miljard nieuwsberichten werden in 2016 niet geschreven door journalisten, maar door het softwareprogramma Wordsmith , dat zelfstandig verhalen schrijft die niet te onderscheiden zij ... De Nieuwe Reporter - platform over de toekomst van de ... ... .5 miljard nieuwsberichten werden in 2016 niet geschreven door journalisten, maar door het softwareprogramma Wordsmith , dat zelfstandig verhalen schrijft die niet te onderscheiden zijn van artikels van mensenhand. Na de scenariostudie van het Stimuleringsfonds, waaruit vier -soms best grimmige- toekomstvisies naar voren komen, organiseert het Fonds opnieuw discussiesessies. Niet om problemen vast te stellen, maar om oplossingen te vinden. Op naar de toekomst. Ja, ja, ja. Het gaat weer eens over de toekomst van de journalistiek. En toch is dit anders. De toekomst van de journalistiek (Paperback). De mediawereld is aan meer veranderingen dan ooit onderhevig. Nieuwe gratis kranten, de introductie van... Community is de toekomst van de journalistiek 20 juni 2017 16 oktober 2017 Online community , Strategie , Trends Reageer Dat iedereen overal en altijd de rol van online verslaggever op zich kan nemen, is inmiddels wel bekend. De middag over immersieve journalistiek werd afgesloten met de vraag aan de immersieve makers: heeft immersieve journalistiek een plek in de toekomst van de journalistiek? Ja, klinkt het, maar niet enkel op gebied van technologie. Het gaat om storytelling en mensen raken - eigenlijk precies zoals het allemaal ooit begon. Auteurs Kiki de Bruin Over de toekomst van de journalistiek wordt veel gedebatteerd, en steevast valt het woord digitalisering. Die toekomst lijkt niet zo gewis te zijn. Een nieuw jaar en een toost op de toekomst. Wat brengt het jaar 2018 voor jonge journalisten? De NVJ-sectie Vers in de Pers nodigt studenten en starters in de journalistiek uit om te toosten op het nieuwe jaar en mee te praten over de toekomst van het vak. Programma Op een sfeervolle locatie aan de Oudegracht in Utrecht wordt getoost op het nieuwe jaar en op het journalistieke vak. De toekomst van de journalistiek: tussen filter bubble en dorpspomp. Vrijdag 2 december 2016. Created with Sketch. Tekst Harry Lensink. Er woedt een oorlog om de gunst van de lezer. Harry Lensink, binnenkort oud-redacteur van Vrij Nederland, verkent het journalistieke slagveld. De les voor journalistieke wannabe's is daarmee simpel. Natuurlijk kun je je - net als al je medestudenten - volop richten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nico Drok
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
De toekomst van de journalistiek.pdf

OMSCHRIJVING

De mediawereld is aan meer veranderingen dan ooit onderhevig. Nieuwe gratis kranten, de introductie van videologs: redacties moeten voortdurend antwoorden vinden op de veranderende wensen van de burger en de nieuwe technische mogelijkheden.

Wil je het boek lezen?De toekomst van de journalistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico Drok. Lezen De toekomst van de journalistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN