Vergaderen? Niet doen!

Vergaderen? Niet doen! - Ellen de Bruin | Nextbestfoodprocessors.com

...aderen? Niet doen! bij managementboeken-kopen ... Vergaderen? Niet doen! | Radio 1 ... .nl. Onderdeel van Boeken.com Mensen vergaderen staand een stuk effectiever, dan wanneer ze zitten. Bij staand vergaderen zal niet onnodig lang worden uitgeweid, enkel de belangrijke onderwerpen komen aan bod. Omdat de meeste mensen niet graag lang staan, blijft de vergadering kort en efficiënt. Agenda en andere belangrijke, te bespreken zaken hangen in het zicht. In haar boek 'Vergaderen: niet doen!', drin ... Vergaderen? Niet doen! | www.rensrottier.nl ... . In haar boek 'Vergaderen: niet doen!', dringt auteur Ellen de Bruin tijdverlies terug. In dit artikel vind je een samenvatting van haar belangrijkste aanbevelingen. Haar boek is een van de vijf meest gelezen boeken over vergaderen in Nederland. Veel mensen vergaderen, terwijl ze helemaal niet weten waarom. Vergaderen zonder agenda is al even erg als de tegenpool ervan, niet vergaderen. Niet vergaderen. Als er zaken moeten meegedeeld worden aan een groep mensen, en coördinatie noodzakelijk is, dan is niet-vergaderen een ramp. Niet-vergaderen is een vorm van niet-communiceren. M.a.w. de mensen die het zouden moeten weten, weten het niet. Vergaderen? Niet doen! van Ellen de Bruin verklaart de oorlog aan saaie, vervelende en zinloze vergaderingen. Die moeten verdwijnen. Om dat duidelijk te maken zocht en vond Ellen de Bruin wetenschappelijk onderzoek dat het idee dat vergaderen nut heeft grondig ondermijnt. Vergaderen brengt het slechtste in mensen naar boven. Sommige mensen doen hun mond niet open, anderen zijn niet meer tot ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen de Bruin
DIMENSIE
10,99 MB
BESTANDSNAAM
Vergaderen? Niet doen!.pdf

OMSCHRIJVING

Nooit meer zinloos wil vergaderen? Krijg met dit boek alle argumenten op een rijtje.Vergaderen? Niet doen! van Ellen de Bruin verklaart de oorlog aan saaie, vervelende en zinloze vergaderingen. Die moeten verdwijnen. Om dat duidelijk te maken zocht en vond Ellen de Bruin wetenschappelijk onderzoek dat het idee dat vergaderen nut heeft grondig ondermijnt. Vergaderen brengt het slechtste in mensen naar boven. Sommige mensen doen hun mond niet open, anderen zijn niet meer tot zwijgen te brengen. Die blijven maar laaghangend fruit zoeken, targets uitrollen en punten op de horizon plaatsen. En er wordt nooit iets besloten, want daar is iedereen uiteindelijk te uitgeput voor. Of het was allemaal toch al van tevoren bekokstoofd. Vergaderen? Niet doen! bevat ook interviews met ervaringsdeskundigen: taalexpert Paulien Cornelisse, hoogleraar organisatiepsychologie Aukje Nauta, kunsthistoricus Henk van Os, socioloog Paul Schnabel en de makers van Fokke & Sukke, RGvT, die elke dag vergaderen. Hoe houden ze het vol?

Wil je het boek lezen?Vergaderen? Niet doen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen de Bruin. Lezen Vergaderen? Niet doen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN