Vrij reizen in andere dimensies

Vrij reizen in andere dimensies - U. Kretzschmar | Nextbestfoodprocessors.com

...rste stappen die we in het onbekende zetten zijn net zo opwindend en spannend als alles wat je ... Vrij reizen in andere dimensies | Over buitenlichamelijke ... ... ... Vrij reizen in andere dimensies Bij steeds meer mensen is het bewustzijn zo ver ontwikkeld dat ze in staat zijn om contact te leggen met andere dimensies - de sferen en fijnstoffelijke levensvormen die het dichtst bij onze driedimensionale sfeer liggen. Je kan in deze dimensie reizen in tijd en ruimte.Je bent je volledig bewust van je multidimensionale zijn. Dat betekent dat je op dit moment al ... bol.com | Vrij reizen in andere dimensies | 9789077247631 ... ... .Je bent je volledig bewust van je multidimensionale zijn. Dat betekent dat je op dit moment al in verschillende dimensies op verschillende planeten actief bent, maar je alleen bewust bent van de derde dimensie.Veel wezens zullen in de vijfde dimensie terugkeren naar hun oorspronkelijke planeet, of intergalactische reizen maken. Vrij reizen in andere dimensies over buitenlichamelijke ervaringen. Prijs: € 18,50: Voor 23.00 besteld, morgen in huis. Ute Kretzschmar is een geweldige auteur. Download en lees het boek Vrij reizen in andere dimensies op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Vrij reizen in andere dimensies in PDF, ePUB, MOBI. Ben je 60 jaar of ouder en beschik je over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement? Dan kun je met Keuzedagen reizen. Bij steeds meer mensen is het bewustzijn zo ver ontwikkeld dat ze in staat zijn om contact te leggen met andere dimensies - de sferen en fijnstoffelijke levensvormen die het dichtst bij onze driedimensionale sfeer liggen. Dit is allemaal heel nieuw voor ons en de eerste stappen die we in het onbekende zetten zijn net zo opwindend en spannend als alles...

INFORMATIE

AUTEUR
U. Kretzschmar
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
Vrij reizen in andere dimensies.pdf

OMSCHRIJVING

Bij steeds meer mensen is het bewustzijn zo ver ontwikkeld dat ze in staat zijn om contact te leggen met andere dimensies - de sferen en fijnstoffelijke levensvormen die het dichtst bij onze driedimensionale sfeer liggen. Dit is allemaal heel nieuw voor ons en de eerste stappen die we in het onbekende zetten zijn net zo opwindend en spannend als alles wat je voor het eerst doet. Er liggen nieuwe werelden in het verschiet waarvan de levensvormen en levenswijzen nog vrij onbekend zijn. Uiteraard kun je je dan gemakkelijk vergissen en verkeerde inschattingen maken. De meesters van de mensheid, in dit boek in het bijzonder de meesters van wijsheid, Kuthumi en Confucius, onderkennen dit gevaar. Zij hebben Ute Kretzschmar gevraagd om namens hen haar ervaringen te vertellen over hoe haar eerste contacten met de niet-fysieke werelden tot stand zijn gekomen, wat deze contacten bij haar teweeg hebben gebracht, waar ze van is geschrokken en wat haar in verwarring heeft gebracht. Beide meesters geven hierop hun toelichting, waardoor iedereen kan leren hoe hij zich veilig op dit nieuwe terrein kan begeven.Het boek neemt je mee op een spannend avontuur waarin alles voorkomt wat het leven of een goede roman zoal te bieden heeft: nieuwsgierigheid, nieuwe werelden, nieuwe wezens, relatieproblemen en liefde. Daarnaast kun je het boek als leidraad gebruiken om de onderhoudende en leerzame lessen daadwerkelijk in de praktijk te brengen wanneer jij de tijd rijp acht om zelf aan deze reis te beginnen. Ute Kretzschmar channelt al jaren de boodschappen van Meester Confucius en Meester Kuthumi. Zij is een zeer succesvol auteur op het gebied van boeken over de overgang van de aarde naar de vijfde dimensie.

Wil je het boek lezen?Vrij reizen in andere dimensies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur U. Kretzschmar. Lezen Vrij reizen in andere dimensies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN