Hoe plan ik mijn huiswerk?

Hoe plan ik mijn huiswerk? - Marije Kuin | Nextbestfoodprocessors.com

...eptember 12:11. in dit artikeltje beschrijf ik hoe ik mijn huiswerk en een planning maak ... Plan je huiswerk! - Ik leer in beelden ... . omdat huiswerk plannen soms best moeilijk is heb ik hier mijn planning om huiswerk te maken neergezet en wat handige tips. ... Hoe kan ik mijn huiswerk afkrijgen zonder stress? ... 'Ik vond huiswerk maken niet leuk, maar het hielp me wel te plannen en ik leerde verantwoordelijkheid te dragen. Ik denk dat je daarom kunt zeggen dat huiswerk maken een goede training voor het leven is.' — Austen. 'Hoe plan ik mijn huiswerk?, een praktisch werkboek' door Marije Kuin, Bi ... Hoe plan ik mijn huiswerk? - Marije Kuin, Bianca E. Boyer ... ... .' — Austen. 'Hoe plan ik mijn huiswerk?, een praktisch werkboek' door Marije Kuin, Bianca E. Boyer - Onze prijs: €18,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Hoe kun je leerlingen die er maar niet toe komen om hun huiswerk te maken, leren om te plannen en leren om die planning ... door herhaald bewandelen heeft verbreed tot een snelweg waarlangs je als vanzelf van A (ik wil me aan mijn huiswerk zetten) naar B (dan ga ik nu ook echt ... dan zit ik wel al op de 50. V. En hoe hoog op die schaal moet ... HOE PLAN IK MIJN HUISWERK Leer jongeren effectief plannen en beter gemotiveerd te blijven Dinsdag 14 april 2015 - Utrecht Van 9.30 tot 17.00 uur BESTEMD VOOR Huiswerkbegeleiders, pubercoaches, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, remedial teachers, ambulant begeleiders, mentoren en docenten in het voortgezet onderwijs en MBO. DOCENTEN Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden. Inhoud. In de 1-daagse workshop leren de cursisten het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk te gebruiken voor verschillende doeleinden. Aangezien veel scholieren moeite hebben motivatie te vinden om aan hun huiswerk te werken, zal er veel aandacht worden besteed aan de motiverende technieken die aan het werkboek zijn toegevoegd. Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden....

INFORMATIE

AUTEUR
Marije Kuin
DIMENSIE
3,77 MB
BESTANDSNAAM
Hoe plan ik mijn huiswerk?.pdf

OMSCHRIJVING

Leer effectief school- en huiswerk plannen en maken;;;Voor begeleiders is bij dit werkboek een gratis handleiding te verkrijgen onder 'Downloads'. Huiswerk maken is een vak apart. Het werkboek Hoe plan ik mijn huiswerk? is speciaal ontwikkeld voor jongeren die op een actieve manier willen leren hoe ze hun huiswerk handig kunnen plannen en uitvoeren. Bij deze werkwijze wordt rekening gehouden met je eigen voorkeuren, behoeftes en mogelijkheden. Hoe stel je doelen? Waar en wanneer werk je het best? En hoe blijf je gemotiveerd? Je zult allerlei nieuwe trucs leren en uitproberen, zodat je steeds beter weet wat wel en niet goed werkt bij jou.De oefeningen in dit boek zijn wetenschappelijk onderzocht aan de Universiteit van Amsterdam en bewezen effectief om te leren plannen, organiseren en gemotiveerd te blijven. Een onmisbaar hulpmiddel voor huiswerkbegeleiders, mentoren, leerlingbegeleiders en studiecoaches.

Wil je het boek lezen?Hoe plan ik mijn huiswerk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marije Kuin. Lezen Hoe plan ik mijn huiswerk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN