De dansende grootmoeders

De dansende grootmoeders - C.P. Estes | Nextbestfoodprocessors.com

...n het Holland Dance Festival, dat officieel op 25 januari in Den Haag begint, heeft deze keer wel iets heel opmerkelijks op het programma: dansende grootmoeders uit Korea ... De Grootmoeders Spreken ... . De… De zestiende editie van het Holland Dance Festival, dat officieel op 25 januari in Den Haag begint, heeft deze keer wel iets heel opmerkelijks op het programma: dansende grootmoeders uit Zuid-Korea. Gratis verzending in Nederland vanaf €35,-Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd De Driehoek Deltas Drs. K.M.W. Janssen Duitse boeken Hajefa Het Energieportaal Immenz Kaarten + Boeken Koppenhol Kosmos Uitgevers Lecturium Uitgeverij Levensstroom N.E.X.T. Company Publishers ... de dansende grootmoeders tweedehands boeken te koop ... . K.M.W. Janssen Duitse boeken Hajefa Het Energieportaal Immenz Kaarten + Boeken Koppenhol Kosmos Uitgevers Lecturium Uitgeverij Levensstroom N.E.X.T. Company Publishers Obelisk Boeken Overige boeken Phanta Rhei Uitgeverij Succesboeken Ten Have Uitgeverij Timmers Gems Uitgeverij Boekenbent Uitgeverij Bouillon Uitgeverij ... Grootmoeder bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Specificaties Auteur Bozena Nemcová Uitgever Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad. De verhalen van Clarissa Pinkola Estes uit De Ontembare Vrouw en De dansende grootmoeders raken mij omdat ze de ziel blootleggen en de enorme kracht van het vrouw-zijn beschrijven. Mijn recept voor geluk? De dag beginnen met yoga. Dat geeft me focus en kracht. En daarna koffie. Download prachtige gratis afbeeldingen over Grootmoeder. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
C.P. Estes
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
De dansende grootmoeders.pdf

OMSCHRIJVING

De dansende grootmoedersDe dansende grootmoeders uit de title verwijzen naar een oude Hongaarse traditie. Al een dochter in het huwelijk treedt, probeert een groepje oude vrouwen de bruidegom uit te schakelen voordat hij de bruidssuite kan bereiken. Het wapen dat ze daarbij hanteren is de dans. De oudjes beginnen met het uitdagen van de bruidegom tijdens de huwelijksreceptie, een groot en soms dagenlang durend feest dat losbarst na de kerkelijke inzegening. Op de tonen van een orkest vragen de dansende grootmoeders de jonge mannen ten dans, de bruidegom voorop. De kerels wordt geen rust gegund, na iedere wervelende dans staat de volgende oma alweer klaar. Pas als de afgebeulde bruidegom deze test doorstaat is de echtverbintenis bezegeld.Clarissa Pinkola Estés, befaamd Jungiaans psychoanalytica en auteur van de bestseller De ontembare vrouw, heeft een klein monument opgericht voor de grand-mère, de wijze oude vrouw, maar ook de curandera, de genezers. Als geen ander weet Pinkola Estès een sprookjesachtige sfeer op te reopen, waarin de rol van de vrouw als levenscheppende kracht centraal staat.

Wil je het boek lezen?De dansende grootmoeders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.P. Estes. Lezen De dansende grootmoeders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN