De Wereld Van De Hond

De Wereld Van De Hond - Alexandra Horowitz | Nextbestfoodprocessors.com

...met je hond. Geschreven bij De Wereld Van De Hond ... Nieuw plan corona-aanpak Maurice de Hond! - YouTube ... . Dit boek vertelt in gemakkelijke taal wat wetenschappelijk aantoonbaar is. Het is een verhelderende kijk op de hond en zijn omgeving. Het laat je nadenken over het leven van je hond in onze maatschappij. Daardoor krijg je een beter inzicht en dus ook wellicht een andere manier van omgang cq relatie met je hond. WERELD VAN DE HOND, DE (Hardcover). Aan de hand van prachtige foto's wordt u meegenomen in de wereld van onze trouwe viervoeter. De beschrijving in... Een wereld van geuren. Al ... De wereld van de hond - Alexandra Horowitz | 9789460031113 ... ... . De beschrijving in... Een wereld van geuren. Als je je dit allemaal realiseert, kun je begrijpen hoe heel anders de hond onze menselijke omgeving beleeft. Want de hond leeft in een wereld van geuren. Zoals voor ons mensen het zichtbare meer betekent, zo zullen er voor de hond als het ware geurtorens zijn die zijn oriëntatie bepalen. De hond (Canis lupus familiaris) is een roofdier uit de familie van de hondachtigen (Canidae), en een gedomestificeerde ondersoort van de wolf.De wetenschappelijke naam ervan werd in 1758 als Canis familiaris gepubliceerd door Carl Linnaeus. De hond komt op alle continenten voor, meestal in gezelschap van...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexandra Horowitz
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
De Wereld Van De Hond.pdf

OMSCHRIJVING

Wat weten honden eigenlijk? Hoe denken ze? Hoe ervaren ze hun dagelijkse wereld, elkaar en dat andere eigenzinnige dier, de mens?Dit boek geeft een frisse en unieke kijk op de wereld van honden, vanuit het oogpunt van de hond. In heldere taal maakt de lezer kennis met de vermogens van honden en krijgt een beeld van hoe het zou kunnen zijn om een hond te zijn.Hoe is het om niet alleen elk etensrestje in huis te kunnen ruiken, maar ook het verdriet van mensen of zelfs het verstrijken van de tijd? Waarom kan een piepklein hondje zo fijn spelen met een grote Deense dog? Waarom moet een hond een man op een fiets wel achterna zitten? Kortom, hoe is het voor een hond om te leven op een halve meter boven de grond, terwijl hij al de geuren van het trottoir opsnuift en tegen onze enkels en knieën aankijkt?Alexandra Horowitz verklaart al deze zaken en nog veel meer. Hoewel haar boek geen formele trainingsgids is, biedt het wel praktische handvatten voor hondenliefhebbers die graag willen weten waarom hun honden doen wat ze doen.

Wil je het boek lezen?De Wereld Van De Hond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexandra Horowitz. Lezen De Wereld Van De Hond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN