Off campus 2 - De fout

Off campus 2 - De fout - Elle Kennedy | Nextbestfoodprocessors.com

... de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en… Meer ... Magister Account ... . 7 99. Direct beschikbaar Verkoop door bol.com Lezen met Kobo Plus Met het Kobo Plus ... De Fout door Elle Kennedy Serie: Off-Campus #2 Verschenen: 26 februari 2019 bij Uitgeverij Volt Format: Paperback, aantal pagina's: 333 Genre: Contemporary, New Adult, Romantiek Lees ook: De Deal John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, hij haalt goede cijfers en over aandacht van dames hoeft hij zeker niet te klagen. Series of standalone novels.Spin-off series: Briar U The Deal (Off-Campus, ... living on-campus vs. off-campus - eCampusTours ... . Series of standalone novels.Spin-off series: Briar U The Deal (Off-Campus, #1), The Mistake (Off-Campus, #2), All Wrapped Up for the Holidays, The ... Most of the more than 770,000 students at California's two main university systems aren't likely to return to campus this fall. Check out University of Georgia (UGA) Off-Campus Housing in Athens, GA to find 4th S...

INFORMATIE

AUTEUR
Elle Kennedy
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
Off campus 2 - De fout.pdf

OMSCHRIJVING

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Wil je het boek lezen?Off campus 2 - De fout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elle Kennedy. Lezen Off campus 2 - De fout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN