Leven en werken in verbondenheid

Leven en werken in verbondenheid - Lisette Peulen | Nextbestfoodprocessors.com

...even en werken in verbondenheid / druk 1: onderweg in organisaties van de nieuwe wereld | Lisette Peulen, Mathieu de Guchteneere | ISBN: 9789081754934 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon ... Leven en werken in verbondenheid - Lisette Peulen | Boeken.com ... . Leven en werken in verbondenheid bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Z elfvertrouwen en zelfbewustzijn zijn belangrijke voorwaarden om de eigen mogelijkheden te ontdekken. De aanpak van Leren & Leven bevordert dat leerlingen en studenten zichzelf bewust worden van hun kwaliteiten en uitdagingen en leren samen te werken en samen te leven met anderen. Compra Leven en werken in verbondenheid: ond ... Ebook ePUB: Leven en werken in verbondenheid - geschreven ... ... . De aanpak van Leren & Leven bevordert dat leerlingen en studenten zichzelf bewust worden van hun kwaliteiten en uitdagingen en leren samen te werken en samen te leven met anderen. Compra Leven en werken in verbondenheid: onderweg in organisaties van de nieuwe wereld. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Leven en werken in verbondenheid onderweg in organisaties van de nieuwe wereld. Mathieu de Guchteneere & Lisette Peulen. Ebook . Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk ... Leven en werken in verbondenheid (Dutch Edition) eBook: Peulen, Lisette, Guchteneere, Mathieu de: Amazon.de: Kindle-Shop Leven en werken in verbondenheid onderweg in organisaties van de nieuwe wereld. Mathieu de Guchteneere & Lisette Peulen . Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk ... 'Leven en werken in verbondenheid' gaat over transitiedenken en over het herkennen van het hart als hoogste intelligentie, ook in bedrijven en organisaties. In dit boek geeft Lisette Peulen hoopvolle voorbeelden uit haar eigen zoektocht als organisatiekundige. Deze kostbare en krachtige intimiteit vormt de kern van leven in verbondenheid. Echte verbondenheid is altijd een zaak van het hart: het hart waar de luister en de kracht, de liefde en het leven, de genade en de goedheid van de Heer vaste voet aan de grond hebben gekregen. Leven en werken in verbondenheid (Dutch Edition) eBook: Lisette Peulen, Mathieu de Guchteneere: Amazon.co.uk: Kindle Store Leven en werken in verbondenheid Vandaag 23 september is het nieuwe boek 'Leven en werken in verbondenheid' van Lisette Peulen als eBoek beschikbaar gekomen. Spoedig zal een luxe hardcover en een goedkopere pocket uitvoering van dit boek beschikbaar komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lisette Peulen
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Leven en werken in verbondenheid.pdf

OMSCHRIJVING

Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk kunnen we moeder Aarde grenzeloos blijven manipuleren en uitbuiten. Natuurlijk kunnen we onze bedrijven en organisaties blijven zien als slechts geld genererende machines. Maar verstandig is dat niet. De talloze crisissen waaronder deze wereld momenteel gebukt gaat zijn, zonder uitzondering, een gevolg van onvolledige kennis en foute overtuigingen over wie we als mens werkelijk zijn. Neem bijvoorbeeld de overtuiging over competitie, het idee dat we moeten eten, of anders gegeten worden. Of het idee dat mensen van nature tegen elkaar zouden zijn, zoals we leren op school en tv, en in het moderne bedrijfsleven tot norm hebben verheven. Maar mensen en alle andere levende wezens maken onderdeel uit van een oneindig levend netwerk. Een organisatie leeft, ademt, ontwikkelt zich als een levend organisme, in diepe verbondenheid met zichzelf en zijn oprichtingsbestemming. Een organisatie is 'wij, die samen de wereld mooier en beter maken'. 'Leven en werken in verbondenheid' gaat over transitiedenken en over het herkennen van het hart als hoogste intelligentie, ook in bedrijven en organisaties. In dit boek geeft Lisette Peulen hoopvolle voorbeelden uit haar eigen zoektocht als organisatiekundige. Daarnaast toont zij aan met nieuwe wetenschappelijke inzichten waartoe een bewust geworden mens, team, organisatie in staat is, indien we leven en werken in verbondenheid. Het boek roept op het heft in eigen hand te nemen, want, zo schrijft ze, 'de werkelijke verandering komt voort uit elk mens, op elke positie, die zijn verantwoording neemt voor een liefdevolle, waarden-volle organisatie. Niet om de wereld te redden, maar eenvoudig omdat dit onze fundamentele natuur is. 'Lisette Peulen beschrijft in dit boek een aantal imposante reiservaringen opgedaan in haar leven tot dan toe. Het is de beschrijving geworden van een diepzeetocht langs hoop, realiteit en zegen. Hopelijk biedt het boek u net zoveel inspiratie en herkenning als het mij bezorgde. Een leesverplichting voor iedereen die van het leven houdt en zich daarbij op gezette tijden afvraagt: 'Why me?´'. Prof. Dr. AMM Tjeu Blommaert, hoogleraar bedrijfseconomie verbonden aan de Universiteit van Maastricht. Lisette Peulen (1961) is organisatiekundige, trainer persoonlijke ontwikkeling en dichteres. Ze leeft en werkt in Limburg. Ze ontwikkelde o.a. het concept 'De ronde tafel organisatie' en 'Gedanste Gedichten'.

Wil je het boek lezen?Leven en werken in verbondenheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisette Peulen. Lezen Leven en werken in verbondenheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN