Grand Hotel Victoria 03 - Speurneus op hakken

Grand Hotel Victoria 03 - Speurneus op hakken - Sandra Berg | Nextbestfoodprocessors.com

...en hotel in Zweden een aantal mysterieuze diefstallen op te lossen ... Speurneus op hakken (Book, 2013) [WorldCat.org] ... . Maggy wordt door haar vader naar een afgelegen hotel in Zweden gestuurd om over haar ... Free 2-day shipping. Buy Speurneus op hakken - eBook at Walmart.com Noté /5: Achetez Speurneus op hakken de Berg, Sandra: ISBN: 9789462040984 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Koop nu Speurneus op hakken van Sandra Berg bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! GESCHONKEN DOOR SANDRA BE ... Speurneus op hakken - Sandra Berg | 9789462041004 ... ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! GESCHONKEN DOOR SANDRA BERG RECENSIE GESCHREVEN DOOR ELIEN BEENAERTS Speurneus op hakken - Sandra Berg Belangrijkste Personages * Antoinette den Hertog en Leo: gasten in Grand Hotel Victoria. Anoinette, een drukke, vrouw die veel aandacht nodig heeft. Leo, een man die stiekem wegsluipt. * Maggy ter Waard: hoofdpersonage. Om het zo maar… Noté /5: Achetez Speurneus op hakken: groteletter-editie de Berg, Sandra: ISBN: 9789462041004 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Zo ook Speurneus op hakken, het derde deel in de reeks Grand Hotel Victoria. De Nederlandse Maggy brengt haar leven door met shoppen, stappen en uitslapen. Haar vader is het beu en vindt dat ze over haar verdere leven na moet denken. Om dat te bereiken stuurt hij zijn dochter naar het superdeluxe Grand Hotel Victoria, gelegen in de bossen van ... Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel. In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen: * Heldin op klompen (1) * Buitenbeentjes (2) * Speurneus op hakken (3) * Lief en Leed (4) * Zwervers en Prinsessen (5) In het superdeluxe Grand Hotel Victoria is het ... Speurneus op hakken. by Sandra Berg. 3.00 · 6 Ratings · 1 Reviews · published 2013 · 1 edition. Als Maggy ontdekt dat het superdeluxe Grand Hotel ... Get this from a library! Speurneus op hakken. [Sandra Berg, pseud. van Alexandra van Bergen.] -- Een jonge vrouw probeert in een afgelegen hotel in Zweden een aantal mysterieuze diefstallen op te lossen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Berg
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
Grand Hotel Victoria 03 - Speurneus op hakken.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.Als Maggy ontdekt dat het super-de-luxe Grand Hotel Victoria, waar haar vader een kamer voor haar heeft geboekt, geen hip hotel in een grote stad is, maar midden in de eenzame Zweedse bossen ligt, wil ze rechtstreeks door naar Stockholm. Helaas heeft haar vader haar creditcard geblokkeerd en Maggy baalt als een stekker. Wat moet ze twee weken in een hotel waar niets te beleven valt?Maar dan verdwijnen er kostbare spullen van de hotelkamers en als een echte Miss Marple gaat Maggy enthousiast op onderzoek.Dat daarnaast de knappe Matthew opduikt, is leuk meegenomen.Al kan ze niet ontkennen dat ook Liam een spetter is...Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel.In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen: * Heldin op klompen (1)* Buitenbeentjes (2)* Speurneus op hakken (3)* Lief en Leed (4)* Zwervers en Prinsessen (5)Elke roman heeft haar eigen unieke hoofdpersonen en een afgerond verhaal, waardoor de roman ook zelfstandig gelezen kan worden.Echter, het wel en wee van de vaste personeelsleden van het hotel kronkelt als een rode draad door de boeken heen. Het is daarom leuker om deze reeks in volgorde van verschijnen te lezen.

Wil je het boek lezen?Grand Hotel Victoria 03 - Speurneus op hakken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Berg. Lezen Grand Hotel Victoria 03 - Speurneus op hakken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN