Het innerlijke weten

Het innerlijke weten - Jennie | Nextbestfoodprocessors.com

... Het kan ook zo zijn dat je geen emotionele ... Waarom het weten van je innerlijk tijd zo van belang is | Suze ... ... De gnosis als het weten van de liefde is een goddelijk weten, want het is verbonden met de goddelijke bron van het bestaan waaruit alle mensen voortkomen. In elk mens schuilt een goddelijke vonk, maar de meeste mensen zijn daar onwetend van, leerden de gnostici. Gnostici streefden na zich weer met die innerlijke vonk te verbinden. Het bevreemdde me, ... Ze begon over iets wat ze 'innerlijk wet ... Praktische hulp bij codependentie: je innerlijke kind ... ... ... Ze begon over iets wat ze 'innerlijk weten' noemt, een term die ze heeft gejat van mijn vriendin Ester Bal, de vroegere persvoorlichter van Vitesse, ... 'Het innerlijke leven' behoort tot de vroege publicaties van Inayat Khan. Het is een boekje dat in de meest eenvoudige woorden de diepste ervaring van het menselijk bestaan weergeeft, en dat tezamen met 'De Ziel, vanwaar zij komt en waarheen zij gaat' voor de luisteraar, die oren heeft deze taal van het onuitspreekbare te verstaan, een meer bewuste weg opent. Een weg naar jouw innerlijk weten.... * Zit je veel in je hoofd? * Niet weten wat je wilt? * Of juist weten wat je wilt, maar 'iets' houd je ... had, kreeg ik meerdere inzichten. Ook de delen van mezelf die verdrongen waren heb ik liefdevol kunnen omarmen. Het heeft mij geholpen oude patronen los te laten. Door dit hele proces voel ik weer ... Wanneer we als hooggevoelige met onze gevoelens verbonden zijn, weten we ook waar ons Innerlijk Kind zich bevindt. Voel je liefde voor jezelf dan ben je in contact met je hart en voel je ook je Innerlijk Kind daar. Je innerlijke kind is: Het kleine kind dat je was, dat gekoesterd, verzorgd en geliefd wilde worden, maar dat nu nog steeds in jou ... Het is eigenlijk meer het trainen van mijn innerlijke weten. Want ik was dus gewend aan het alles uit mijn hoofd leren en naar mijn mind te luisteren. De mind is het softwarepakket wat onze hersenen bestuurt ( zie link voor meer uitleg hierover ). Het innerlijke kind kan door middel van depressie, woede, verslaving, ziekte en pijn aan de innerlijke volwassene laten weten dat zijn behoeftes worden genegeerd en dat er beter voor hem gezorgd moet worden. Het was voor mij een geweldige ontdekking te ervaren dat ik een dieper weten heb en dat ik daar volledig op kan vertrouwen. Ik had g...

INFORMATIE

AUTEUR
Jennie
DIMENSIE
6,76 MB
BESTANDSNAAM
Het innerlijke weten.pdf

OMSCHRIJVING

In ieder mens is verborgen kennis aanwezig, een weten dat er als het ware op wacht om ontdekt te worden. De schrijfster maakt de lezer door middel van voorbeelden uit het dagelijks leven bewust van de schat aan ware kennis die hij in het verborgene met zich meedraagt. Het is aan ieder van ons of men de deur naar dit weten durft te openen. Wijsheid en inzicht kunnen zich, al is de deur naar dit weten slechts op een kier gezet, op een totaal onverwacht moment aan ons openbaren. De schrijfster wil de lezer behulpzaam zijn bij het openen van deze deur.

Wil je het boek lezen?Het innerlijke weten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennie. Lezen Het innerlijke weten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN