Kit Guardner SciF - Slangenkuil

Kit Guardner SciF - Slangenkuil - Pepper Kay | Nextbestfoodprocessors.com

...in de Kit Guardner serie. Het verhaal begint met een proloog: een stukje uit het verleden van Kit en Jim (broer van Kit) ... Slangenkuil (Kit Guardner SciF Book 2) (Dutch Edition ... ... . Over toen ze nog klein waren en hun vader en moeder er allebei nog waren. Kit Guardner SciF 5 - Maalstroom (paperback). Als interstellair privé-detective Kit Guardner bezig is met een saaie surveillance opdracht in de lokale... Kit Guardner SciF - Vuurstorm (Paperback). Deel 3 Kit Guardner-reeks.''Cheche wordt vermist''. Deze drie woorden storten interstellair privédetective... De scifi 'Slangenkuil' is het twee ... Kit Guardner SciF - Slangenkuil - Science fiction ... ... .''Cheche wordt vermist''. Deze drie woorden storten interstellair privédetective... De scifi 'Slangenkuil' is het tweede deel uit de spannende serie over interstellair privédetective Kit Guardner. Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt Kit Guardner SciF - ID-crisis (Paperback). Deel 1 van de Kit Guardner-reeks.Interstellair privédetective Kit Guardner dacht eindelijk een makkelijke... Slangenkuil : een Kit Guardner SciFi. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Kay, Pepper: Inhoud: In 2030 onderzoekt een vrouwelijke detective op een verre planeet ... De scifi 'Slangenkuil' is het tweede deel uit de spannende serie over interstellair privédetective Kit Guardner. Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt dat de vrouw is gedood door vraatzuchtige buitenaardse slangetjes. Interstellair privédetective Kit Guardner wordt ingeschakeld om de ... Buy Slangenkuil (Kit Guardner SciF) 01 by Kay, Pepper (ISBN: 9789460860416) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Deel 2 van de Kit Guardner-reeks.Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt dat de vrouw ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pepper Kay
DIMENSIE
9,77 MB
BESTANDSNAAM
Kit Guardner SciF - Slangenkuil.pdf

OMSCHRIJVING

Deel 2 van de Kit Guardner-reeks.Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt dat de vrouw is gedood door vraatzuchtige buitenaardse slangetjes.Interstellair privédetective Kit Guardner wordt ingeschakeld om de plek waar de vrouw is gevonden te onderzoeken. Ze stuit al snel op een link naar de Pakhi, volgelingen van Pakh, een slangengod die wordt vereerd op de planeet Borinth.Wanneer het grote publiek lucht krijgt van de kwestie, wordt er al snel een beschuldigende vinger uitgestoken naar de Katholieke kerk, die haar ware gezicht als slangaanbidder zou laten zien. Maar is dat ook zo? Of is hier sprake van een gerichte poging deze verboden sekte naar andere planeten te exporteren? Of gaat het om iets heel anders?Kit krijgt het verzoek naar Borinth te gaan om antwoorden te zoeken en zo mogelijk de verspreiding van de bloeddorstige zinzen een halt toe te roepen, voordat deze zich aan de Aardse omstandigheden kunnen aanpassen en niet meer zijn uit te roeien. Een opdracht waarbij ze al haar vaardigheden nodig heeft om niet zelf slachtoffer te worden.Over de auteurPepper Kay is de schrijversnaam van Liesbeth Korsman. Ondanks het feit dat zij als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig is met taal, was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte. Inmiddels heeft Pepper vijf boeken op haar naam staan. Vier daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ID-crisis (deel 1), Slangenkuil (deel 2), Vuurstorm (deel 3) en Doodvonnis (deel 4). Daarnaast laat zij met haar boek Drakenbloed zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Wil je het boek lezen?Kit Guardner SciF - Slangenkuil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pepper Kay. Lezen Kit Guardner SciF - Slangenkuil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN