Het rode boekje voor managers

Het rode boekje voor managers - Jan Dijkgraaf | Nextbestfoodprocessors.com

...hriften uit het rode boekje worden gewerkt geldt de vrijstelling uit het Avb ... Het zwarte boekje voor managers - S. Turner, Suzanne ... ... . Het is uitgegeven door Bruna die destijds ook het „rode boekje" van Mao-Tse-toeng (het brevier voor Mao's onderdanen) in eën Nederlandse vertaling op de markt bracht. In korte tijd zijn er meer dan honderdduizend exemplaren (ƒ2, 50 per stuk, dus reken maar uit) van verspreid. Energize Het rode Boekje. In die jungle van prikkels waarin we ons iedere dag begeven, is het belangrijker dan ooit dat je mensen raakt. Jan Dijkgraaf wordt per 1 augustus hoofdredacteur bij de nieuwe omroep Pow ... bol.com | Het rode boekje voor managers, Jan Dijkgraaf ... ... . Jan Dijkgraaf wordt per 1 augustus hoofdredacteur bij de nieuwe omroep PowNed. Eerder werkte hij in dezelfde functie onder meer bij het opinieweekblad HP/De Tijd en de gratis krant Metro. Hij stelde voor BBNC uitgevers ook Het rode boekje voor managers samen. • Controleer nooit een declaratie • Bij twijfel in de proeftijd: tot ziens! Het was zelfs een misdaad als je het boekje niet bij je had en de citaten niet wist op te noemen. Dan kon het heel slecht met je aflopen." Het ging zelfs zo ver, dat er tijdens een zware aardbeving in het zuiden van China geen hulpgoederen werden gestuurd vanuit Peking, maar ladingen vol met Rode Boekjes. In dit naslagwerk, ook wel 'het rode boekje' genoemd, staan de feiten omtrent hydraulische hoge druk injectie letsel op een rijtje. Daarnaast biedt dit naslagwerk een richtlijn over hoe om te gaan met hoge druk injectie verwondingen. Dit betreft de Nederlandstalige versie van het naslagwerk....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Dijkgraaf
DIMENSIE
8,35 MB
BESTANDSNAAM
Het rode boekje voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

Een manager heeft soms een eenzaam beroep. Op weg naar de top kun je best een steuntje in de rug gebruiken. In Het rode boekje voor managers zijn 500 rake uitspraken verzameld van managers, ondernemers, schrijvers en leiders die het gemaakt hebben. Hun wijze lessen helpen jou op weg naar succes. Het rode boekje voor managersManagement is niks meer dan het motiveren van andere mensen. - Lee Lacocca, ondernemer Ik heb nooit in mijn leven iets geleerd van iemand die het met me eens was. - Dudley Field Malone, advocaatEigenwijze mensen zijn ofwel geniaal of ze zijn oerstom. De meesten behoren helaas tot de tweede catagorie. - Ronald NaarJan Dijkgraaf is, naast auteur van cadeau- en managementboeken, spreker, columnist bij Sp!ts en Men's Health, journalist, beroepsprovocateur en voetbalscheidsrechter.

Wil je het boek lezen?Het rode boekje voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Dijkgraaf. Lezen Het rode boekje voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN