101 vragen en antwoorden over Griep

101 vragen en antwoorden over Griep - David de Pooter | Nextbestfoodprocessors.com

...buiten. Vijf vragen en antwoorden over griep ... Dit weten we tot nu toe: al je vragen en antwoorden over ... ... . RIJSWIJK (ANP) - Nederland is getroffen door een griepepidemie. Hieronder een overzicht met vragen en antwoorden over de griep. In tegenstelling tot de gewone griep zijn er nog geen aanwijzingen dat zwangere vrouwen een ernstiger verloop kennen. ... Volg hier het coronanieuws op de voet en vind een antwoord op al je vragen over het virus en de pandemie. Meer info. Meer info. Meer info. Els Verwe ... 101 vragen en antwoorden over griep: Amazon.es: Ab ... ... . Meer info. Meer info. Meer info. Els Verweire. Meer artikels van deze auteur. Griep gaat meestal vanzelf weer over. Het kan 1 tot 3 weken duren voordat iemand zich weer helemaal beter voelt. U kunt neusdruppels en hoestdrank gebruiken om minder last te hebben van de klachten. Er zijn ook medicijnen die de koorts en pijn minder kunnen maken, bijvoorbeeld paracetamol. Bel de huisarts als u griep heeft en: Vraag & Antwoord. Op 101VvEVragen.nl worden antwoorden op vragen over appartementsrecht gegegeven. De vragen worden door de bezoekers gesteld en antwoorden worden wekelijks gepubliceerd. Hierdoor ontstaat een kosteloos naslagwerk van vragen en antwoorden. Stel uw vraag Op welke vraag was dat een antwoord? "Kun je 4 weken nadat je gewone griep hebt gehad weer de gewone griep krijgen? Ik voel namelijk dat ik weer koorts heb… of is het dan een andere soort, dus vorige keer normale griep en nu buikgriep met koorts?"...

INFORMATIE

AUTEUR
David de Pooter
DIMENSIE
9,50 MB
BESTANDSNAAM
101 vragen en antwoorden over Griep.pdf

OMSCHRIJVING

101 vragen en antwoorden over Griep 1e druk is een boek van David de Pooter uitgegeven bij Reed Business. ISBN 9789035231207 101 vragen & antwoorden over griep, geschreven door Ab Osterhaus en David De Pooter, is h t naslagwerk voor iedereen die ge nteresseerd is in griep. De duidelijke structuur maakt het makkelijk toegankelijk voor zowel leken als zorgprofessionals die geconfronteerd worden met griep of grieppati nten in de dagelijkse praktijk. Bovendien zorgt de vraag en antwoord structuur ervoor dat de lezer gemakkelijk door de griep informatie kan 'zappen'. Wanneer de lezer onbekende of wetenschappelijke termen tegenkomt, wordt er doorverwezen naar andere hoofdstukken in het boek waar de benodigde informatie staat.

Wil je het boek lezen?101 vragen en antwoorden over Griep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David de Pooter. Lezen 101 vragen en antwoorden over Griep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN