De koudste kus

De koudste kus - John Rector | Nextbestfoodprocessors.com

...udste kus (Paperback). Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden ... De koudste kus | Bibliotheek Waregem ... . In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het... De koudste kus | ISBN 9789460234040 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De koudste kus (ePUB) Bekijk alles. De koudste kus John Rector • Boek • paperback. Samenvatting . Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden. In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het geheim willen trouwen, bie ... Recensie van Jennifervandenbergh over De koudste kus ... ... . In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het geheim willen trouwen, biedt een zieke man hun vijfhonderd dollar voor een lift. De koudste kus. Bekijk alles van John Rector. ISBN. 9789022554456. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Koudste kus bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De koudste kus book. Read 177 reviews from the world's largest community for readers. Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden. In e... De koudste kus. John Rector. Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden. In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het geheim willen trouwen, biedt een zieke man hun vijfhonderd dollar voor een lift. Ze stemmen toe, maar na uren in een steeds heviger sneeuwstorm wordt verder rijden onverantwoord. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl Bestel De koudste kus Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Bestel De koudste kus van John Rector. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De koudste kus. Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden. In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het ge...

INFORMATIE

AUTEUR
John Rector
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
De koudste kus.pdf

OMSCHRIJVING

Nate en Sara hebben na een moeilijke jeugd het geluk gevonden. In een wegrestaurant onderweg naar Reno, waar ze in het geheim willen trouwen, biedt een zieke man hun vijfhonderd dollar voor een lift. Ze stemmen toe, maar na uren in een steeds heviger sneeuwstorm wordt verder rijden onverantwoord. Ze stoppen bij een verlaten motel, waar ze tot hun afgrijzen ontdekken dat hun passagier is overleden.De verwarring is compleet wanneer blijkt dat de dode een koffertje met twee miljoen dollar bij zich draagt. Wat te doen? Nate en Sara willen best oprecht en eerlijk zijn, maar de verleiding om het geld te houden is gewoon te groot. Door die beslissing belanden ze al snel in een rampzalige draaikolk van geweld, hebzucht en verraad.

Wil je het boek lezen?De koudste kus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Rector. Lezen De koudste kus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN