De fantastische reis van Arthur Gordon Pym

De fantastische reis van Arthur Gordon Pym - Edgar Allan Poe | Nextbestfoodprocessors.com

... Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als verstekeling aan ... De fantastische reis van Arthur Gordon Pym | Boeken ... ... Meer. Paperback Vanaf € 17,99 Bekijk exemplaren. Zet op verlanglijst. The Tell-Tale Heart Tragisch Reisjournaal van een huiveringwekkend zeemansavontuur. Een dodenreis, beleefd en beschreven als een beklemmende nachtmerrie vol onvermoede mysteries. Varend op het kompas van zijn verbazing en onweerstaanbaar gelokt door het onbekende verdwijnt Arthur Gordon Pym in de nevelen. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, - DE FANTASTISCHE REIS VAN ARTHUR GORDON PYM. ... Boekwinkeltjes.be ... . Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, - DE FANTASTISCHE REIS VAN ARTHUR GORDON PYM. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Menu ... De fantastische reis van Arthur Gordon Pym is de enige lange roman van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als verstekeling aan boord gaat van de walvisvaarder de Grampus. Verschillende avonturen en tegenslagen overkomen Pym, waaronder schipbreuk, muiterij en kannibalisme, voordat hij wordt gered door de bemanning De fantastische reis van Arthur Gordon Pym is de enige lange roman van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als verstekeling aan boord gaat van de walvisvaarder de Grampus. 0158 De fantastische reis van Arthur Gordon Pym. Poe Edgar Allan. Het Spectrum. € 8.75. Oorspronkelijke titel: The Narrative of Arthur Gordon Pym of ... Zie voor een uitleg van de conditiebeschrijving bij specificaties. Klik op een foto voor de detailbeschrijving. Selecteer de schrijver voor een overzicht van meerdere titels. Waarom kiezen ... Samenvatting De fantastische reis van Arthur Gordon Pym is de enige lange roman van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als verstekeling aan boord gaat van de walvisvaarder de Grampus. Poe found the germ of the story he would develop into ARTHUR GORDON PYM in 1836 in a newspaper account of the shipwreck and subsequent rescue of the two men on board. Published in 1838, this rousing sea adventure follows New England boy, Pym, who stows away on a whaling ship with its captain's son, Augustus. Fantastische reis van Arthur Gordon Pym. De fantastische reis van Arthur Gordon Pym is de enige lange roman van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Edgar Allan Poe
DIMENSIE
8,12 MB
BESTANDSNAAM
De fantastische reis van Arthur Gordon Pym.pdf

OMSCHRIJVING

De fantastische reis van Arthur Gordon Pym is de enige lange roman van de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het is het verhaal van de jonge Arthur Gordon Pym, die als verstekeling aan boord gaat van de walvisvaarder de Grampus. Verschillende avonturen en tegenslagen overkomen Pym, waaronder schipbreuk, muiterij en kannibalisme, voordat hij wordt gered door de bemanning van de Jane Guy. Aan boord van dit schip, beleven Pym en een matroos genaamd Dirk Peters nieuwe avonturen verder naar het zuiden. Als ze aan land gaan komen ze vijandige inboorlingen tegen en kunnen ze ternauwernood terug naar de oceaan ontsnappen. De roman eindigt als Pym en Peters richting de Zuidpool verder reizen. Het verhaal van Arthur Gordon Pym werd een invloedrijk werk, vooral voor Herman Melville en Jules Verne.

Wil je het boek lezen?De fantastische reis van Arthur Gordon Pym in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edgar Allan Poe. Lezen De fantastische reis van Arthur Gordon Pym Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN