In 7 stappen naar een rijk leven

In 7 stappen naar een rijk leven - Iris Brik | Nextbestfoodprocessors.com

...ij zelf aan de slag kan gaan naar een emotioneel, mentaal, sociaal,… rijker leven! Iris Brik In 7 stappen naar een rijk leven ... Hoe word ik succesvol? Ontdek de 10 stappen ... - Rijk leven ... . met haar stappenplan laat Iris Brik (financieel planner) zien hoe je dit bereikt! Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Huishoudelijke administratie, Mens en Maatschappij, Financiële planning, Mens en maatschappij algemeen, Levenskunst Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Een rijker droomleven in 7 stappen (zo onthoud je je dromen) Categorie Spiritualiteit Tekst ... 'Het voornemen om dromen te onthouden is de drijvende kracht die een brug slaat naar de dromenwereld,' stelt Klinkhamer. .. ... In 7 stappen naar een rijk leven - Iris Brik ... ... ... 'Het voornemen om dromen te onthouden is de drijvende kracht die een brug slaat naar de dromenwereld,' stelt Klinkhamer. ... Want juist in het écht leven moet het uiteindelijk allemaal gebeuren. Lees meer. In 7 stappen naar een gelukkig leven Accepteer jezelf, wees positief, wees tevreden met wat je hebt, stel inspirerende doelen, kies de juiste relaties, blijf leren en doe wat je wilt. Deze zeven stappen brengen je meer geluk, tevredenheid en enthousiasme. Brik is een ondernemer en dat ademt haar boek uit. Veel van haar stappen zijn voor iedereen nuttig, maar de za-kelijke toon van haar boek zal je vooral aanspreken als je aan de slag wilt met je carrière. (IA) Iris Brik: In 7 stappen naar een rijk leven. Hollandridderkerk, €22,50. ISBN 9789082273991. Boeken r nl Lamp in de slaapkamer Het Corona-virus zet ons leven en financiën op zijn kop. Je kunt hier sterker uitkomen. Ik geef je 10 stappen om dat te bereiken. Ik weet maar al te goed dat deze Corona-crisis veel impact heeft op al onze financiën. Ten eerste op alle zzp'ers en mensen met een eigen onderneming. Get this from a library! In 7 stappen naar een rijk leven : met haar stappenplan laat Iris Brik (financieel planner) zien hoe je dit bereikt!. [Iris Brik; Melanie Drent] Noté /5. Retrouvez In 7 stappen naar een rijk leven: met haar stappenplan laat Iris Brik (financieel planner) zien hoe je dit bereikt! et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion...

INFORMATIE

AUTEUR
Iris Brik
DIMENSIE
12,59 MB
BESTANDSNAAM
In 7 stappen naar een rijk leven.pdf

OMSCHRIJVING

"Ben ik degene die ik wil zijn of ben ik degene geworden van wie ik graag wil dat anderen mij zo zien?' Vroeg Iris Brik zichzelf een paar jaar geleden af. In antwoord daarop besloot ze het roer om te gooien. Met vallen en opstaan heeft ze haar doel bereikt: een rijk leven. "Hoe heb je dat dan gedaan?' Deze vraag krijgt ze sindsdien zo vaak, dat Iris besloot haar eigen ervaringen en verworven kennis op te schrijven. Dit resulteerde uiteindelijk in een plan dat uit zeven stappen bestaat. Elke stap komt recht uit haar hart en is vanuit haar eigen ervaring beschreven. Hiermee ben ook jij in staat een rijk leven te leiden. Hoe dat er ook uitziet.[korte bio]Iris Brik (1964) werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel planner van het jaar. Ze heeft een succesvolle adviespraktijk op het gebied van financiële planning, echtscheidingsmediation en nalatenschapsplanning. Daarnaast schrijft ze regelmatig in de pers, waaronder Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad. Ook schoof ze als deskundige meerdere keren aan bij radio en televisie. In 7 stappen naar een rijk leven is haar derde boek.

Wil je het boek lezen?In 7 stappen naar een rijk leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iris Brik. Lezen In 7 stappen naar een rijk leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN