De ijstuin

De ijstuin - Guy Jones | Nextbestfoodprocessors.com

...alen. Lees gratis het begin van dit album online ... De ijstuin - Uitgelezen ... . Onder het lover van een prachtige tuin schoffelt een man op het ritme van de seizoenen aan de kunst van het leven zelf. Achter zijn zilvergrijze baard en onder een strooien hoedje schuilt Arnold Franc De ijstuin. Ze stond in een tuin. Een tuin van ijs. Elke boom, elk blaadje, elke steen, elk grassprietje was glinsterend wit. Jess deed haar ogen dicht en daarna weer open. De tuin was er nog steeds. Hij bestond echt. Z ... De ijstuin | Boekenzoeker ... . De tuin was er nog steeds. Hij bestond echt. Ze besefte dat ze haar adem inhield, alsof ze bang was om een betovering te verbreken.Jess is allergisch voor zonlicht. Wanneer ze naar buiten gaat, verbrandt ze meteen. De ijstuin Moderne klassieker: De geheime tuin meets Frozen. *Ze stond in een tuin. Een tuin van ijs. Elke boom, elk blaadje, elke steen, elk grassprietje was glinsterend wit. Jess deed haar ogen dicht en daarna weer open. De tuin was er nog steeds. Hij bestond echt. Ze besefte dat ze haar adem inhield, alsof ze bang was om een betovering te ... De ijstuin Guy Jones. Gerelateerde boeken. Bekijk alles > Little liars club De Friekshow Jonas Boets. De girls club Hetty Van Aar. De brief voor de koning Tonke Dragt. Salomé Snel en de onzichtbare juwelendief Thirza van der Lugt. Wisselkinderen Thijs Goverde. Meiden met een missie Isabelle de Ridder. De ijstuin / Guy Jones ; vertaald [uit het Engels] door Emiel de Wild - Omslag en illustraties: Linde Faas . Toen dit boek laatst bij de nieuwe boeken stond werd ik meteen gegrepen door de prachtige kaft, overduidelijk van de hand van Linde Faas....

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Jones
DIMENSIE
11,98 MB
BESTANDSNAAM
De ijstuin.pdf

OMSCHRIJVING

Moderne klassieker: De geheime tuin meets Frozen.Ze stond in een tuin. Een tuin van ijs. Elke boom, elk blaadje, elke steen, elk grassprietje was glinsterend wit. Jess deed haar ogen dicht en daarna weer open. De tuin was er nog steeds. Hij bestond echt. Ze besefte dat ze haar adem inhield, alsof ze bang was om een betovering te verbreken.Jess is allergisch voor zonlicht. Wanneer ze naar buiten gaat, verbrandt ze meteen. Ze voelt zich eenzaam en geïsoleerd. Op een nacht gaat zestiekem naar buiten. Ze ontdekt een mysterieuze, schitterende tuin, een plek waar ze eindelijk vrij kan zijn. Maar ze is er niet alleen… Wat wachtdaar, wat fluistert daar in die onwerkelijke wereld van ijs?

Wil je het boek lezen?De ijstuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Jones. Lezen De ijstuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN