Kill Zone

Kill Zone - Jack Coughlin | Nextbestfoodprocessors.com

...y fishing. Regardless of the species, trolling is the fastest way in locating fish ... Kill Zone 2 Official Trailer 1 (2016) - Action Movie HD ... ... . You might need to slow down, vertical jig or use another method once located, but 3 way rigs trolled find the fish. With the Philippines again standing in for Vietnam, this low-budget actioner stars David Carradine as a ruthless, renegade American army colonel who disobeys orders to sneak his crack team into ... Bestel Kill zone van Jack Coughlin. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd A fugitive in search of red ... Killzone (video game) - Wikipedia ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd A fugitive in search of redemption faces off against violent bounty hunters determined to impose their own twisted justice on the people they pursue in this independently produced action film. Kill Zone (Paperback). An American general is captured in the Middle East by terrorists who threaten to behead him. But moments before he is rendered......

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Coughlin
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
Kill Zone.pdf

OMSCHRIJVING

‘Zinderende actie, politieke intrige, gave gadgets en hyperrealistisch.’ – Lee Child‘Razendsnel geschreven, nagelbijtend spannend… Hopelijk volgen er nog veel meer thrillers met Swanson.’ – BooklistKyle Swanson, scherpschutter bij de U.S. Marines, moet als enige overlevende van zijn team de grimmige woestijn in om een geheime missie te volbrengen.Kill Zone is het eerste deel in de intrigerende en levensechte Sniper-serie. Jack Coughlin gebruikt zijn ervaring als scherpschutter bij de U.S. Marines en giet dat samen met de explosieve situatie in het Midden-Oosten en de Amerikaanse drang tot daadkracht in een hyperrealistische en bloedstollende thriller.Een Amerikaanse generaal wordt in het Midden-Oosten gevangengenomen door terroristen die hem binnen enkele dagen dreigen te onthoofden. Vlak voordat het zwart voor zijn ogen wordt, hoort hij zijn gijzelaars tot zijn verbijstering Amerikaans-Engels spreken. Wie zouden het in vredesnaam zijn?Kyle Swanson, de beste scherpschutter van de U.S. Marines, dobbert tijdens een vakantie op een jacht in de Middellandse Zee, als hij opdracht krijgt een missie op te zetten om de generaal in veiligheid te brengen. Maar wanneer Swanson en zijn mariniers zich voorbereiden om in de Syrische woestijn te landen, vliegen ze in een hinderlaag. Hoe kon de vijand van hun missie weten als die alleen bekend was bij een aantal hooggeplaatste Amerikaanse officiers?Nu moet Swanson, de enige overlevende van zijn missie, het duistere hart van de woestijn betreden om zijn missie te volbrengen. Algauw stuit hij op de meest gevaarlijke vijand die hij had kunnen treffen: Amerikaanse landgenoten. Het lot van de gegijzelde generaal ligt in handen van scherpschutter Swanson.‘Coughlin, een gerenommeerd scherpschutter, beschrijft het strijdtoneel met indrukwekkende accuratesse.’ – The Washington PostJack Coughlin was de scherpschutter met de hoogste rang van de U.S. Marines tijdens de Irakoorlog. Hij heeft in het Third Battalion, Fourth Marines gediend tijdens de inval van Bagdad en is over de hele wereld op missie geweest.Kill Zone is het eerste deel van de spectaculaire Sniper-serie.

Wil je het boek lezen?Kill Zone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Coughlin. Lezen Kill Zone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN