De weg van de Shaolin

De weg van de Shaolin - Bernhard Moestl | Nextbestfoodprocessors.com

...tenwereld: elke dag worden we 'aangevallen', gemanipuleerd en beïnvloed ... De weg van de Shaolin, Bernhard Moestl | 9789045219226 ... ... . We zouden dan graag adequaat reageren en ons krachtig ... In De weg van de Shaolin laat Bernhard Moestl ons kennis maken met een deel van de wijsheid welke hij heeft opgedaan door zijn bezoek(en) aan de Shaolin tempel in Henan, China. Na een inleiding waarin verteld wordt wat precies het doel van het boek is en waarin er iets dieper op het aspect "strijd" wordt ingegaan, krijgen we te maken met de 8 zogenaamde wegen van de Shaolin. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten ... De weg van de Shaolin | TAROT.NL ... . Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen. Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen. Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Bernhard Moestl is een geweldige auteur. Download en lees het boek De weg van de Shaolin op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De weg van de Shaolin in PDF, ePUB, MOBI. De weg van de Shaolin | ISBN 9789045219035 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen. Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Onze reporter Evelien Delgouffe woonde en trainde een maand lang in de Kunyu Mountain Shaolin Kung Fu School in China. In een prachtige omgeving, en ver weg van de grote stad, vond ze de ideale ... De weg van de Shaolin. De leer van de Shaolin laat ons zien hoe we door het aanspreken van onze innerlijke kracht en ons doorzettingsvermogen aanvallen kunnen afweren en confl icten kunnen beteugelen zonder dat wij daarvoor een fysieke strijd hoeven aan te gaan. Werk, gezin, de buitenwereld: elke dag worden we 'aangevallen', gemanipuleerd en beïnvloed. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen. Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze e...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernhard Moestl
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
De weg van de Shaolin.pdf

OMSCHRIJVING

Vergroot je mentale weerbaarheid in acht makkelijk uit te voeren stappen De leer van de Shaolin laat ons zien hoe we door het aanspreken van onze innerlijke kracht en ons doorzettingsvermogen confrontaties en conflicten kunnen beheersen. Werk, gezin, de buitenwereld: elke dag worden we "aangevallen', gemanipuleerd en beïnvloed. We zouden dan graag adequaat reageren en ons krachtig opstellen, maar slechts enkelen zijn daartoe in staat. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen. Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Hij geeft cursussen aan topondernemers en is als coach op het gebied van bewustzijn en leiderschap verbonden aan verschillende Duitse internationale ondernemingen.

Wil je het boek lezen?De weg van de Shaolin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernhard Moestl. Lezen De weg van de Shaolin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN