Gedoe komt er toch

Gedoe komt er toch - J. Swieringa | Nextbestfoodprocessors.com

...geldt, maar dat anderen hetzelfde ervaren ... Gedoe komt er toch - J. Swieringa;;Janine Jansen ... ... . Ik kan nu bijna accepteren dat een project zonder gedoe nastreven zonde is van de energie. 'Gedoe komt er toch' was een uitspraak die bij mij echt is blijven ... Gedoe komt er toch is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Gedoe komt er toch PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Gedoe komt er toch Gedoe komt er toch, deal with it 19 juni 2012. Op 14 juni 2012 was ik aanwezig bij de ... bol.com | Gedoe op tafel | 9789055943630 | Joop Swieringa ... ... . Op 14 juni 2012 was ik aanwezig bij de lezing van Thomas Vaassen voor ELLLA, waaraan ik ben verbonden als moderator en coach. Ik schreef een verslag van deze lezing. Nog pijnlijk vers is het: de nederlaag van het Nederlandse elftal tegen de Duitsers tijdens het EK voetbal. Gedoe komt er toch, hoe effectief ga jij er mee om? Klantvriendelijk zijn, omgaan met meningsverschillen, leidinggeven in lastige situaties. We komen allemaal wel eens in een situatie terecht waarbij je vaardigheden op de proef gesteld worden. Gedoe komt er toch book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. GEDOE KOMT ER TOCH zin en onzin over organisatieverandering. Favoriet Hoe kun je als manager of directeur van een meer klassieke, bureaucratische manier van organiseren komen tot een niet-bureaucratische, marktgerichte, innovatieve, dynamische organisatie. Daarvoor worden tien klassieke wijsheden over ......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Swieringa
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Gedoe komt er toch.pdf

OMSCHRIJVING

Gedoe komt er toch 1e druk is een boek van Jacqueline Jansen uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055943982 In dit boek worden tien klassieke wijsheden over organisatieverandering aan de kaak gesteld. Wijsheden waar op het eerste gezicht niets tegen in te brengen valt: natuurlijk moet je draagvlak hebben, uiteraard is het belangrijk dat de top erachter staat. En er is niets tegen een helder doel. Maar gek genoeg is dat juist wat er Œmis¹ is met deze wijsheden: als ze zo vanzelfsprekend zijn, waarom is het dan zo nodig om ze steeds weer te noemen? Wat is hun functie in het veranderingsproces? Al die open deuren over organisatieverandering komen rechtstreeks voort uit het klassieke gedachtegoed over organiseren en managen. Het zijn opvattingen die de bureaucratie juist veroorzaken of versterken. En dus zijn het misvattingen als je toe wilt naar een niet-klassieke, niet bureaucratische organisatie. Het adagium Œgeen gedoe¹ is de rode draad die al die onzinnige wijsheden bij elkaar houdt. Maar organisatieveranderingen geven gedoe. Altijd. Veel of weinig, boven- of ondergronds, heet of koud. De boodschap van dit boek: probeer Œgedoe¹ niet te vermijden, maar zorg juist dat het op tafel komt.

Wil je het boek lezen?Gedoe komt er toch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Swieringa. Lezen Gedoe komt er toch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN