Op reis met Clara - De geschiedenis van een bezienswaardige neushoorn

Op reis met Clara - De geschiedenis van een bezienswaardige neushoorn - Irene Verheij | Nextbestfoodprocessors.com

...al Pakt op de rug van een olifant. 3. Durbar Square De Indiaas-Nederlandse geschiedenis, een verborgen wereld ... Ecodrome - vakantieparken & bungalowparken bij Ecodrome ... . De islamitische mogolvorsten (1500-1700) hebben hun sporen in India nagelaten zoals op het gebied van de architectuur (Taj Mahal) en miniatuurschilderkunst, waar zelfs Rembrandt zich door liet inspireren. Rondreis met een oldtimer op Cuba. Deze superleuke reis brengt jullie naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba.Dit alles in stijl met een heuse klassieke oldtimer auto met privé chauffeur.Reizen in 'the Cuban way'. Dez ... Jelle w.f. reumer | Bestseller Boeken ... .Dit alles in stijl met een heuse klassieke oldtimer auto met privé chauffeur.Reizen in 'the Cuban way'. Deze reis geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. Vanuit Dusseldorf zijn directe vluchten op San Sebastian. Via Vueling kun je ook bij het boeken van de vlucht een auto huren. Wil je meer informatie over wat er in het Baskenland te doen is, of heb je liever dat kenners van de omgeving een reis of losse trips voor je samenstellen, neem dan contact op met de specialisten van GoBasquing. Geniet van de zon op het strand van Camps Bay, of relax in één van de vele cafeetjes aan de boulevard. Op korte afstand van de stad vind je het kleurrijke Kirstenbosch Gardens, herhaaldelijk uitgeroepen tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Maar ook een bezoek aan Cape Point en de pinguïns op Boulder's Beach is zeer aan te ... Deze superleuke reis, Cuba proeverij met prive chauffeur, brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. Op ons wisselpunt word je welkom geheten door een KRAS-vertegenwoordig(st)er. Om de reis goed te beginnen krijg je op de dag van vertrek een kop koffie met cake. Ter afsluiting van de reis staat er een Brabantse koffietafel* klaar. In de wintermaanden zal er een stamppotbuffet geserveerd worden in plaats van een koffietafel. Vanaf je tiende mocht je mee op reis met de VOC. Meneer Slichterman was een belangrijke koopman op een VOC schip. Hij zag op een eiland of een land een baby neushoorn. Hij vond haar zo schattig dat hij de neushoorn mee naar huis nam. De neushoorn kreeg een naam genaamd: Clara. Clara mocht met hem in huis wonen in de tuin. Maar Clara de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Irene Verheij
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Op reis met Clara - De geschiedenis van een bezienswaardige neushoorn.pdf

OMSCHRIJVING

In 1991 was het 250 jaar geleden dat Clara, een Indische Neushoorn voet op Hollandse bodem zette. Dit was aanleiding voor dit boek en een tentoonstelling in het Natuurmuseum in Rotterdam over deze bezienswaardige neushoorn.

Wil je het boek lezen?Op reis met Clara - De geschiedenis van een bezienswaardige neushoorn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene Verheij. Lezen Op reis met Clara - De geschiedenis van een bezienswaardige neushoorn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN