De Schepping (stickerboek)

De Schepping (stickerboek) - S. Box | Nextbestfoodprocessors.com

...CKER Categorieën: Boeken, Kleuters, Onderbouw basisschool ... Stickerboek | Boeken.com ... . Beschrijving Best verkocht Beschrijving. Met dit stickerboek koopt u een verhalen- en plakboek inéén! Kinderen zullen genieten van deze prachtig geïllustreerde vertellingen. De Schepping (Stickerboek) Met kleurrijke stickers binnenin. Su Boxmeer van deze auteur; € 4, 95. 0 reviews Deel je mening en spaar voor gratis verzendkosten. Aantal: In winkelwagen. Dit stickerboek is een verhalen- en plakboek inéén! Ki ... De Schepping (stickerboek) | Bijbelin ... . Dit stickerboek is een verhalen- en plakboek inéén! Kinderen zullen genieten van dit prachtig geïllustreerde, navertelde scheppingsverhaal. De auteurs schreven en tekenden namelijk een stickerboek over de schepping. Het stickerboek begint met een stukje tekst: "In het begin was het overal donker en leeg. Toen zei God: 'Er moet licht komen!' En het werd licht. (…)" Het hoofdstuk is uitgespreid over twee pagina's. De schepping - stickerboek. Su Box e.a. Met dit stickerboek koopt u een verhalen- en plakboek inéén! K...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Box
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
De Schepping (stickerboek).pdf

OMSCHRIJVING

Een verhalen- en plakboek ineen!Kinderen zullen genieten van dit prachtig geïllustreerde, scheppingsverhaal.Ze kunnen de stickers gebruiken om het verhaal tot leven te brengen en er zo hun eigen boek van te maken.Ook verkrijgbaar: Het Kerstfeest stickerboek.

Wil je het boek lezen?De Schepping (stickerboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Box. Lezen De Schepping (stickerboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN