Aristotels voor managers

Aristotels voor managers - Christa Mesnaric | Nextbestfoodprocessors.com

...n ooit. Aristoteles voor managers past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën ... Aristoteles voor managers: Amazon.es: Christa Mesnaric ... ... . De instructies die Aristoteles meer dan 2000 jaar geleden heeft vastgelegd, gelden vandaag de dag meer dan ooit. 'Aristoteles voor managers' past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën. Christa Mesnaric laat zien hoe de manager de lessen van Aristoteles kan gebruiken in de praktijk en hoe deze een bron van inspiratie vormen voor een succesvol en gelukkig leven. Aristotels voor managers direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Aristotel ... Aristotels voor managers, Christa Mesnaric - Ebook ... ... . Aristotels voor managers direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Aristoteles voor managers past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën. De instructies die Aristoteles meer dan 2000 jaar geleden heeft vastgelegd, gelde...

INFORMATIE

AUTEUR
Christa Mesnaric
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
Aristotels voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

Aristoteles voor managers past het werk van een van de grootste filosofen uit de oudheid toe op de moderne managementtheorieën. De instructies die Aristoteles meer dan 2000 jaar geleden heeft vastgelegd, gelden vandaag de dag meer dan ooit. Christa Mesnaric laat zien hoe de manager de lessen van Aristoteles kan gebruiken in de prkatijk en hoe deze een bron van inspiratie vormen voor een succesvol en gelukkig leven.De weg naar succes en welbevinden begint met het vaststellen van doelen. Niet alleen in ieders persoonlijk leven, maar ook strategische doelen in de onderneming. Doelgericht handelen, focussen op duurzame bedrijfsresultaten in plaats van kortstondige winsten, heldere communicatie en zelfontplooiing zijn slechts enkele van de opdrachten die Aristoteles ons meegeeft.

Wil je het boek lezen?Aristotels voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christa Mesnaric. Lezen Aristotels voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN