Droef het zwieren

Droef het zwieren - Niels Landstra | Nextbestfoodprocessors.com

...ingt. Zijn de verlatenheid en teleurstellingen die de dichter beschrijft herkenbaar en voor iedereen minder ver weg ... Droef het zwieren: gedichten: Amazon.co.uk: Niels Landstra ... ... ... Niels Landstra's vierde gedichtenbundel 'Droef het zwieren' 32 gedichten september 2016 € 16.95 (uitgeverij Oorsprong) 'Dichten zoals je hoopt dat dichters dichten, en beter nog, dat is hoe Niels Landstra dicht.' (Wim Daniëls) Waterval. 14,95 € U itgeverij Oorsprong. Verkrijgbaar bij alle boekhandels. Inmiddels staat Niels aan de vooravond van de publicatie van zijn 4e bundel met als titel 'Droef het zwieren' bij ... Droef het zwieren van Niels Landstra | Boek en recensies ... ... . Inmiddels staat Niels aan de vooravond van de publicatie van zijn 4e bundel met als titel 'Droef het zwieren' bij uitgeverij Oorsprong. Ik kreeg deze bundel te lezen voordat hij publiekelijk het licht ziet (zoals bij zijn voordracht op 25 september op het podium van Ongehoord! in Rotterdam, zie hiervoor onder de categorie Ongehoord!) met de vraag of ik er een recensie over wilde schrijven. Droef het zwieren. Droef het zwieren is de vierde gedichtenbundel van dichter/schilder Niels Landstra. In zijn kenmerkende bloemrijke stijl beschrijft, ervaart en zoekt hij, paart hij zijn beschouwingen aan de kracht van de taal. Door die innerlijke tegenstelling ontstaat een sfeer die tot lezen dwingt. Zijn de verlatenheid en teleurstellingen die de dichter beschrijft herkenbaar en voor ... Droef het zwieren is de vierde gedichtenbundel van dichter/schilder Niels Landstra. De lezer wordt daarin meegenomen in een rauwe, soms cynische reis langs straten, kusten en pleinen die symbool staan voor armoede, verlatenheid en verdriet. Omschrijving: Droef het zwieren is de vierde gedichtenbundel van dichter/schilder Niels Landstra. De lezer wordt daar...

INFORMATIE

AUTEUR
Niels Landstra
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Droef het zwieren.pdf

OMSCHRIJVING

Droef het zwieren is de vierde gedichtenbundel van dichter/schilder Niels Landstra. In zijn kenmerkende bloemrijke stijl beschrijft, ervaart en zoekt hij, paart hij zijn beschouwingen aan de kracht van de taal. Door die innerlijke tegenstelling ontstaat een sfeer die tot lezen dwingt. Zijn de verlatenheid en teleurstellingen die de dichter beschrijft herkenbaar en voor iedereen minder ver weg dan gedacht. Droef het zwieren is als een voortdurende reis die zich afspeelt tegen het decor van een ontheemd landschap, dat steeds in beweging is en geen moment verveelt. Dichten zoals je hoopt dat dichters dichten, en beter nog, dat is hoe Niels Landstra dicht.'Wim Daniëls 'Nu het beeld is gevormd, hervinden de losgezongen deeltjes van het gedicht Middelburg, Markt, voor even hun ordening. Tot de warmte van de herlezing die opnieuw verstoort.'Cor Gout (Extaze)'Zijn woordkeus, zinsopbouw en poëtische kracht is verrassend en creatief.'Wouter van Heiningen (wordpress.com)

Wil je het boek lezen?Droef het zwieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niels Landstra. Lezen Droef het zwieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN