Lao-tze's vele wegen

Lao-tze's vele wegen - Lloyd Haft | Nextbestfoodprocessors.com

...e-king, Daodejing, ...) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde boek ter wereld ... Lao-tze's vele wegen - paperback - Lloyd Haft, Boek Alle ... ... . De Gumbert Collectie die de Leidse universiteitsbibliotheek onlangs heeft verworven, bevat meer dan 700 versies in meer dan dertig talen. Al ruim tweeduizend jaar vinden tallozen troost en vermaak in deze oud-Chinese tekst die een unieke combinatie is van filosofie, poëzie ... 'Lao-tze's vele wegen, een alternatieve lezing van de Tau-te-tsjing' door Lloyd Haft - Onze prijs: €16,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De goedkoopste Lao-tze's vele wegen vindt u bij ons! Boeken & kantoorartikelen Bekende merken Grootste assortiment 1.000.000+ artikelen Dagelijks nieuwe aanbiedingen! Alles voor het binnen en buitenleven! Best ... Lau-tze's vele wegen, Lloyd Haft | Uitgeverij Synthese ... .000.000+ artikelen Dagelijks nieuwe aanbiedingen! Alles voor het binnen en buitenleven! Bestel Lao-tze's vele wegen van Lloyd Haft. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er één die jij te gaan hebt. Die ene is voor jou. Die éne slechts. En of je wilt of niet, díe weg heb jij te gaan. De keuze is dus niet de weg, want die koos jou. De keuze is de wijze hoe die weg te gaan. Met onwil om de kuilen en de stenen, met verzet, omdat de zon een weg die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan. Lao-tze's vele wegen (Paperback). De Tau-te-tsjing (of Tao-te-king, Daodejing, ...) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde boek ter... Lao-tze's vele wegen van Lloyd Haft (boek, paperback, ISBN 9789062711321). De Tau-te-tsjing (of Tao-te-king, Daodejing, ...) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde b...

INFORMATIE

AUTEUR
Lloyd Haft
DIMENSIE
4,80 MB
BESTANDSNAAM
Lao-tze's vele wegen.pdf

OMSCHRIJVING

De Tau-te-tsjing (of Tao-te-king, Daodejing, ...) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde boek ter wereld. De Gumbert Collectie die de Leidse universiteitsbibliotheek onlangs heeft verworven, bevat meer dan 700 versies in meer dan dertig talen. Al ruim tweeduizend jaar vinden tallozen troost en vermaak in deze oud-Chinese tekst die een unieke combinatie is van filosofie, poëzie en taalspel. Een definitieve vertaling is niet doenlijk gezien de vele afwijkende tekstvarianten en het speelse, vaak meerduidige taalgebruik. Toch proberen de meeste vertalers om uit de talrijke mogelijkheden er één te kiezen, waarbij zij de rest laten liggen.Lloyd Haft doet het in deze uitgave anders: in plaats van de parallelle mogelijkheden weg te werken, houdt hij ze erin door alternatieve versies van eenzelfde passage te geven, en door in zijn woordkeuze de associaties en boventonen die de tekst zelf oproept mee te laten spreken. Zo ontstaat er een eigentijdse Tau-te-tsjing die op vaak verrassende wijze toch de oeroude taal op de voet volgt, en waarin voor een meer traditionele interpretatie onverminderd plaats is.

Wil je het boek lezen?Lao-tze's vele wegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lloyd Haft. Lezen Lao-tze's vele wegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN